Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.01.2017, 16:23:48
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

De aia o tara ca Ungaria este unde este si noi suntem unde suntem. Maine s-ar gasi imediat 20.000 de cretinei care sa protesteze impotriva lui Tariceanu, ca vrea sa ne scoata din MCV.

Nu ar fi trebuit sa acceptam chestia aia de la inceput. Nici nu ar trebui sa aveti drept de vot daca nu puteti intelege ca fiecare tara de pe lumea asta cauta sa profite de pe urma celorlalti si daca nu puteti intelege ca asta e cel mai simplu mijloc prin care sa-i poti face vulnerabili pe unii - sa-i faci sa creada ca isi doresc un anumit lucru dupa care sa le ceri sa plateasca oricat vrei tu pentru acel lucru - de exemplu daca nu intram in NATO ne ataca rusii, sunt deja la granita - deci hai sa facem o autostrada sau hai sa va vindem nu stiu ce fregate. Sau daca nu intram in Schengen pica cerul pe noi deci hai sa le dam spaga olandezilor ca se opun. Sau daca am cere UE sa termine cu MCV ne-ar da afara din UE ( care deja e cu amandoua picioarele in groapa :) ) deci hai sa facem frumos ca altfel ne bat aia la fundul gol.

Daca aveam politicieni demni nu isi mai faceau aia mendrele pe aici. Sau macar daca votantii nu ar fi avut mentalitate de slugi. :)
Reply With Quote
Vechi 25.01.2017, 16:23:49
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Urbanophon Vezi mesajul
"Domnul Dragnea ne spune despre afaceristul Adamescu, decedat după două săptămâni de spitalizare într-o clinică privată: "Nu vreau să exploatez emoțional, dar un om a murit azi noapte în penitenciar".
Eh, se poarta si el ca si cand ar conta pentru cineva, e ultima linie de aparare :)

Citat:
NU VREAU SĂ EXPLOATEZ EMOȚIONAL, zice sensibilul, delicatul domn Dragnea. Nu vrea, pur și simplu, din respect pentru votanții domniei-sale.
Link?
Vechi 25.01.2017, 16:26:04
Senior Member

Implicit

Cred ca-i mesajul lui Tudor Chirila. Care poarta doliu dupa Ciolos, de aia vede pramatii doar in partea cealalta. :)
Reply With Quote
Vechi 25.01.2017, 16:33:17
CristianR's Avatar
CristianR CristianR is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.03.2014
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Maine s-ar gasi imediat 20.000 de cretinei care sa protesteze impotriva lui Tariceanu, ca vrea sa ne scoata din MCV.
A-i numi în masă cretinei pe 20.000 de oameni de o anumită opinie o fi mai scuzabil decât a-i socoti proști pe 3.000.000 de semnatari ai petiției CpF?
Vechi 25.01.2017, 16:34:01
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Cred ca-i mesajul lui Tudor Chirila. Care poarta doliu dupa Ciolos, de aia vede pramatii doar in partea cealalta. :)

Atacul la persona nu un argument :)

Macar Ciolos a facut ceva cat de cat, pana la naravul rectificarii bugetare pana la deficit, in buna traditie a guvernelor romanesti, n-a sarit ca asta direct in balarii.
Vechi 25.01.2017, 16:34:44
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de CristianR Vezi mesajul
A-i numi în masă cretinei pe 20.000 de oameni de o anumită opinie o fi mai scuzabil decât a-i socoti proști pe 3.000.000 de semnatari ai petiției CpF?
Good point :)

De ce nu se gasesc ACUM 20k protestatari care sa zica ca ii vor pe aia gratiati? :)
Vechi 25.01.2017, 16:36:40
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de CristianR Vezi mesajul
Dar cum e cand desteptii aia din piata, crema societatii, oameni morali pana in maduva oaselor scandeaza " popor de IDIOTI..." ?
Te-ai dus sa-i intrebi pe ei ? Sau ei au voie sa scandeze orice ca-s morali pana in maduva oaselor si vor binele poporului ?
Eu zic ca daca aia spun ca suntem un popor de idioti am si eu dreptul sa-i fac cretini. Sau sa-i alint. :)
Reply With Quote
Vechi 25.01.2017, 16:46:59
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Iarta-le si tu o scapare din asta, nici nu se compara cu "Marea Evadare"
Vechi 25.01.2017, 16:47:54
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Un bătrân condamnat pentru pedofilie, unul dintre posibilii beneficiari ai ordonanței GRAȚIERII

https://www.realitatea.net/un-batran...i_2025715.html
Vechi 25.01.2017, 16:48:15
Senior Member

Implicit

Daca nu va puteti gandi nici macar la o chestie simpla cum e asta cu MCV-ul si de ce ne trag toti trepadusii aia de urechi intr-una, eu nu stiu cum ati trait pana acum. Chiar nu aveti "scoala vietii" deloc ? E cea mai simpla schema prin care un popor este pus in genunchi, il scoate mereu la tabla dirigintele si ii spune ca nu-i bine ce face.
Noi ne-am bucura daca ar mai face aia vreo 10-20 de comisii. Am sta la cozi ca sa le aratam ca ne-am taiat unghiile si avem si batista. Le-am da oricat ca sa ne spuna ca suntem pe drumul cel bun.

A incercat Ponta acum niste ani sa sugereze ca daca aia nu ne vor in Schengen atunci ar trebui sa renuntam, ca nu e vreo mare pierdere si imediat si-au schimbat securistii numele. Ca daca ar intelege romanul smecheriile alora, de unde ar mai manca uneltele lor din Romania o paine cat mai alba ? :)

Mie mi-a placut de Trump. Nici nu s-a terminat ziua si a iesit din nu stiu ce tratat de asta desi vuiau toti securistii lor ca o sa pice cerul pe America daca iese. :)
Reply With Quote
Răspunde