![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dragă Mihnea , nemernicia nu se referă la subiectul de față ci la atitudinea generală a unui coleg de forum , care raneste si sminteste voit ascuns in spatele unui zâmbet fals si rauvoitor precum : :) Oricum subiectul acestui Thread este complet altul si nici de cum vaccinurile . Intervenția ta ca medic ar fi totusi benefică referitor la acest subiect destul de sensibil , precum vaccinurile . Doamne ajută!
|
|||
|
|||
![]()
Lămureste-ma: pe cine am smintit sau am rănit intenționat? Să știi că atacul la persoană (lucru care mereu îl repeți și cu alți useri) nu ține loc de argument.
|
|
||||
|
||||
![]()
Nici eu nu văd cu ce a greșit Ovidiu. Chiar dacă în disputa privind vaccinurile înclin mai mult către argumentația lui Alin, nu văd de ce el nu și-ar susține opinia, mai ales că o face rațional și informat. Pot să spun că din discuția purtată am aflat multe, și de o parte, și de cealaltă. Și cred că cineva care vrea să-și formeze o părere obiectivă se poate folosi de argumentele aduse în discuție, putând chiar să schimbe macazul liniei pe care merge până acum.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
E bine sa intervi când esti pe fază :)
|
||||
|
||||
![]()
Recunosc că n-am făcut legătura între afirmațiile lui Ovidiu și supărarea lui Cezar (pe care am preferat să nu-l amestec în discuție pentru că nu e de față), pe care ne-ai sesizat-o, însă.
Dar chiar dacă așa ar sta lucrurile, nu mi se pare corect ca cineva să nu mai spună ce gândește sau crede din pricină că e posibil ca altcineva să se irite. De fapt, asta se întâmplă mai tot timpul pe forum, cineva e adesea deranjat de afirmațiile altora. De evitat este, însă, pasul care urmează de regulă, respectiv riposta prin atac la persoană. E ceea ce dinamitează orice dialog.
|
||||
|
||||
![]()
Dragul meu Cristian , te rog sa continui discutia despre vaccinuri care vad ca te intereseaza de fapt cel mai mult !
|
||||
|
||||
![]()
Despre vaccinuri îi las să scrie pe cei mai în temă decât mine; prefer să fiu privitor, deși cred că subiectul s-a cam epuizat.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In noaptea aceea când s-a enervat ( smintit) ti-a raspuns mult mai dur decât cele pe care le-ai citit , dar a modificat postarea din bun simț si din respect pentru tine , dar tu nimic , ai continuat sa mergi pe acea si linie . Picătura care a umplut paharul a fost pe alt thread a budistului nostru Florin si care a declansat furia lui îndreptățită. Acum când nu poate da ( momentan) nici o replică tu ai continuat cu aberațiile tale care l-au smintit, mai ales cu acele linkuri de pe YOUTUBE! Ovidiu , daca ti la cineva cu adevărat il protejezi nu-i invarti cutitul in rană. Acelasi lucru l'ai facut si pe threadul lui cu psihologia , dar ai uitat sau te faci ca uiți. Când o sa reapară Ioan Cezar devi mielusel , adică iti schimbi masca, ori asa ceva ma ingretosesza.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Macar daca ar fi avut o deviere sanctionata de regulile de functionare ale forumului, dar nu, omul si-a expus o convingere, buna sau proasta e convingerea lui si s-a straduit sa si-o sustina cumva. Si Cezar si-a expus diverse convingeri, cel putin atat de aberante ca anti-vaccinismul irational, a fost tras de maneca, cu argumente, nu ca el cu faze de genul "stai jos ca esti prost si eu destept". Citat:
Daca nu e capabil sa-l lamureasca, sa-l ignore, ce e atat de greu? Mai ales ca prostiile lui nu-l afecteaza decat pe el, fata de alti ca antoniap sau deschizatoarea acestui subiect care pot si incearca sa sminteasca credinciosi ortodocsi. Citat:
Daca da inapoi, o face din bun simt care sunt sigur ca il are din plin, ceea ce n-as putea spune despre Cezar.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 15.01.2017 at 21:38:11. |
|
||||
|
||||
![]() Citat: