![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu te teme, turma mica! Last edited by antoniap; 05.01.2017 at 08:06:46. |
|
|||
|
|||
![]()
Ai dreptate aici, nimeni nu a mentionat copiii care au murit zilele trecute de rujeola si zecile care s-au imbolnavit de la parinti, din cauza nevaccinarii.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
https://www.youtube.com/watch?v=vuWBmJW6HMk&t=3m47s |
|
|||
|
|||
![]()
Si vino cu link -uri serioase in materie nu Virgiliu Gheorghe.
Adica daca zice ceva V.G. inseamna ca e neaparat adevarat? Doar pentru ca V.G. zice "sunt studii" e adevarat? Sau discursuri de genul "Nu va urcati in avion, ati auzit cand s-a prabusit avionul cutare..." invoca o logica valida?
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 05.01.2017 at 12:45:36. |
|
|||
|
|||
![]()
Din punctul meu de vedere Virgiliu este un om serios și bine documentat. :)
Nu neapărat, poate greși, este om. Dar mie îmi prezintă siguranță, poate și din motivul că îl cunosc. Last edited by simpllu; 05.01.2017 at 12:45:55. |
|
|||
|
|||
![]()
Eu am inceput sa am indoieli vizavi de seriozitatea lui de cand ai postat articolul asta.
Ma rog, cred ca si inainte exagera cu unele aspecte, dar de data asta clar a trecut o linie. Ma rog, nu zic, poate e bine intentionat, dar de data asta l-a "furat peisajul". Oricum, si vaccinistii din guvern sunt la fel de cretini ca si antivaccinistii, daca erau destepti, in loc sa incerce sa dea legi care clar nu au o finalitate cum e cea cu "obligativitatea" vaccinarii, mai bine faceau o campanie de informare, dadeau legi care sa prevada compensatii pentru cei care ar suferi de efecte secundare, etc. Pentru ca din pacate antivaccinismul a ajuns la cote fantastice, am vazut statistici cu vaccinare intocmita in scoli si sunt destul de sumbre, din ce m-am uitat rapid se pare cca. 10% ajung sa nu fie vaccinati chipurile "din motive medicale" si inca 10-20% ca refuz pur si simplu. Deci foarte posibil sa avem din nou epidemii cu sute si mii, sa vezi atunci cand vor apare rapoarte despre cei care s-au ales cu complicatii neurologice de la boli "usoare" cum e varicela..
|
|||
|
|||
![]()
Nu cred că pe un părinte îl încălzește o eventuală despăgubire în cazul unui efect sencundar al vaccinului.
https://www.youtube.com/watch?v=fEwyJE2-Kiw |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu ne mai plictisi pe noi cu obsesiile tale.