![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
#1
|
|||
|
|||
|
Citat:
Multumesc frumos, Dragos! P.S. Mai folosea si un fel de menghina cu care strangea capacele dar cred ca nu mai e nevoie si de asta, daca fac asa cum zici. Last edited by ioan67; 16.10.2016 at 13:17:52. |
|
#2
|
||||
|
||||
|
Borcanele "moderne" au capace cu filet, nu se mai capsează.
__________________
Îmi cer scuze celor pe care i-am supărat! "Trebuie sa mori înainte de a muri Pentru a nu muri atunci când mori" |
|
#3
|
|||
|
|||
|
Dar eu stric filetul cu cutitul, cand le desfac... Doar n-or fi elastice!?....
|
|
#4
|
||||
|
||||
|
Ba au o oarecare elasticitate. Când bagi vîrful cuțitului o faci doar cât să intre puțin aer, iar apoi îl desfaci ușor cu mâna. Nu trebe să trici capacul.
__________________
Știu, vom muri. Dar cîtă splendoare! (Daniel Turcea) |
|
#5
|
||||
|
||||
|
Mă frate, dozează-ți bre efortul.
Sau, de le strici, se găsesc de cumpărat separat.
__________________
Îmi cer scuze celor pe care i-am supărat! "Trebuie sa mori înainte de a muri Pentru a nu muri atunci când mori" |
|
#6
|
|||
|
|||
|
Pai vezi?...:) Odata ce a invatat drumul, facindu-si o ferestruica, hotomanul asta de aer intra si dupa aceea cand zic io ca am facut grozavia de conserva...
![]() Da' uite ca-mi veni o idee: insemnez cu markeru' locul unde umblu cu cutitu', apoi, dupa ce pun capacu' ii ard cateva cu ciocanu' pana il indrept. Bingo! Zic bine? |
|
#7
|
||||
|
||||
|
Nu mai intră dacă-l închizi fierbinte. După ce se răcește se face vid sub capac (scade presiunea, în orice caz) și-l fixează bine.
__________________
Știu, vom muri. Dar cîtă splendoare! (Daniel Turcea) |
|
#8
|
||||
|
||||
|
@Ioan, sfat desinteresat: stai în bucătărie doar ca mesean, nu ca meseriaș.
__________________
Îmi cer scuze celor pe care i-am supărat! "Trebuie sa mori înainte de a muri Pentru a nu muri atunci când mori" |
|
#9
|
|||
|
|||
|
Citat:
http://www.allshops.ro/showroom/desfacator-borcan/ |
|
|