![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
este o vanatoarea pentru distrugerea capitalului romanesc astfel incat toate profiturile sa fie 100 % exportate la straini, iar instrumentul este o a parte din DNA.O parte din DNA se ocupa de politie politica. Vaneaza pe cei care au capita romanesc pentru al distruge , de aici si suportul pt cativa politiceni care ar mai putea sa tina Romania in granite.Ai auzit bine, Romania in granite. Dupa ce termina cu astia, DNA ii va lua pe preoti sub pretextul "coruptiei". Culmea cei care iti dau tie note pt coruptie sunt cei mai corupti. Tu stii cum poti sa fi politician in Romania, sa furi si sa nu fii in antentia DNA ? Simplu : dai o parte mare din spaga spre ambasadorii marilor puteri. Si sa vezi ce liber esti sa faci atat vreme cat si ei isi i-au partea. Eu am observat ca cine a fost cu burta goala in comunism este acum cu burta goala in kapitalism. Deci nu este vorba de sistem. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Familia in regimul comunist | florinbrasov0 | Generalitati | 40 | 11.09.2016 23:24:09 |
Fiara bolșevică, Holocaustul roșu, Genocidul comunist | doctor_faustus | Generalitati | 28 | 12.02.2013 09:39:16 |
Imi cer iertare ca am laudat fostul regim ateisto-comunist | mihailt | Generalitati | 44 | 29.09.2010 15:33:34 |
Profetii despre romania | IonelS | Intamplari adevarate | 74 | 22.09.2010 13:46:09 |
Materiale despre Romania | coralina | Generalitati | 15 | 12.10.2009 09:23:01 |
|