![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dar cu Zizis, sa fiu iertat... Inteleg ca "fiind pensionar nu mai are ce pierde". Adica inteleg ca atunci cand nu era pensionar avea ce pierde: cariera, bani, putere si alte lucruri sfinte, nu-i asa? Dar acum, ca nu mai are, luminosul, ce pierde - isi permite sa imprastie pe net "informatia" ca romanii sunt ecumenisti, ca facultatile de Teologie din biata Romanica sunt ecumeniste, ca parintii profesori de la facultatile de Teologie sunt ecumenisti. Dar de unde-o sti, inaltul, asta? Ghici de unde: de la "adevaratii crestini", de la bunii nostri frati de peste Prut, care ne-au dat in gat la inaltimea sa, sultanul Ortodoxiei! Ca sa vezi... Cata virtute! Ce batran imbunatatit! Ce dreapta si smerita cugetare! sa retinem asdar si sa pupam dreapta pentru ca aflaram si noi unde era pitit ecumenismul! Taman in Romanica si in B.O.R.! Ai vazut grecusorul zambaret?!... Ai vazut ca nu se dezminte pitigoiul? Acuma, sigur ca omu nu are ce pierde, ca doar nu conteaza persoana mea inaintea marelui baci teologhisitor in pasareasca veche. Dar am pierdut eu, un oarecare crestin roman, ceva din stima pentru teologii greci si, pe de alta parte, cred ca mai sunt si alti crestini romani carora nu le-a placut ce a zis inaltul teolog despre noi. Dumnezeu sa-l ierte, ca e om batran! Pensionar, mai exact. Last edited by ioan67; 16.09.2016 at 02:37:07. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
http://adevarul.ro/locale/bacau/60-p...ce1/index.html http://www.comorinemuritoare.ro/acta...de-12-09-2016/ |
|
|
||||
|
||||
|
Du-te mă în munți.
|
|||
|
|||
|
Fara internet??? Fara blogurile dragi ale saritilor care se dau drept adevarati ortodocsi?
|
|||
|
|||
|
Nimic nu se intampla fara voia lui Dumnezeu! Daca El vrea ca un preot sau altul sa ramana acolo unde sunt, vor ramane!
|
|
|
|||
|
|||
|
Sigur, daca asa scrie in Adevarul e clar ca exista. Cand e sa dam in cine vrem noi, ne folosim si de ce scrie Remus Cernea daca e nevoie. :)
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Agreed: teodotidiot si remy cernea sint doua "prosopon" ale aceleiasi entitati.
|
|
|
|||
|
|||
|
Același limbaj ecumenist sau antiecumenist... aceleași epitete: prost, nebun, idiot, sărit,....... Rezultatul = IAD adică acolo unde se ard gunoaiele care-și clădesc casa din bîrne pe nisip.
Așa că vă pun o poezie: ''Șarpele'' de Toppîrceanu să vă trezească din amorștire: Peste fagi cu varfuri sure A cazut amurgul rece. Inserarea muta trece Furisata prin padure. Spre apus abia s-arata Printre crengi, intunecata, O vapaie de rubin... Din frunzisurile grele De-nnoptate tot mai vin Glasuri mici de pasarele... Reci si palide-n senin Se ivesc deasupra stele. * Si deodata, dintre dealuri Se desprinde larg un zvon Departat si monoton, Ca un murmur lung de ape Revarsate peste maluri... Creste-n lunca, mai aproape, Umple vaile vecine De rasunet mare... Vine!... Fulger negru... trasnet lung Dus pe aripi de furtuna, Zguduind pamantul tuna, Zarile de-abia-i ajung... Parca zboara, Parca-noata,- Scuipa foc, inghite drum, Si-ntr-un valvartej de fum Taie-n lung padurea toata... A trecut... Dinspre campie, Vuiet greu de fierarie Se destrama in tacere... Scade-n departare... Piere... * Iar in urma-i, din tufisuri, De prin tainice-ascunzisuri, Se ivesc pe jumatate, Pasarele ciufulite, Alarmate Si-ngrozite: -Cine-i?...Ce-i?...Ce-a fost pe-aici?... Ciripesc cu glasuri mici Cinteze si pitulici. Doar un pui de pitigoi, Int-un varf de fag pitic Sta cu penele vulvoi Si, facand pe suparatul: -Ce sa fie? Nu-i nimic. A trecut Acceleratul... Last edited by vsovi; 16.09.2016 at 17:10:20. |
|
|
|||
|
|||
|
Corect. Sinodu s-a dus. A trecut. Ce atata larma?
|
|
|