![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Nu stiu la cine te referi,inteleg ca esti suparat dar sterge comentariul asta pana il vede toata lumea. Te rog eu!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
La toti tradatorii care au chinuit si batjocorit pe fratii tai din tara si din lume. La toti vanzatorii de neam. La mincinosii care ne-au stalcit copilaria cu otravurile demagogiei lor. La naimitii astia care se autoerotizeaza si azi in vazul lumii. Uite, scriu inca o data, sa vada toata lumea! |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Păi dacă vrei să și-l șteargă, nu i-l cita integral, că p'al tău n-are cum a-l șterge!
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Familia in regimul comunist | florinbrasov0 | Generalitati | 40 | 12.09.2016 00:24:09 |
| Fiara bolșevică, Holocaustul roșu, Genocidul comunist | doctor_faustus | Generalitati | 28 | 12.02.2013 10:39:16 |
| Imi cer iertare ca am laudat fostul regim ateisto-comunist | mihailt | Generalitati | 44 | 29.09.2010 16:33:34 |
| Profetii despre romania | IonelS | Intamplari adevarate | 74 | 22.09.2010 14:46:09 |
| Materiale despre Romania | coralina | Generalitati | 15 | 12.10.2009 10:23:01 |
|
|