![]() |
![]() |
|
|
|
||||||||||||||
|
||||||||||||||
![]() Citat:
Păi cei mai ascultători de Dumnezeu din BOR au fost și sunt cele 7 sfinte Trîmbițe Apocaliptice! Ia studiază-le viața mucenicească! Citat:
Citat:
De ce a fost Helen White eretică sau sectantă? Că zici tu? După ea și după ucenicii ei care s-au corcit cu celelalte secte așa au apărut multe secte, dar ce zicea Hellen White nu e chiar rău așa cum insinuezi tu osîndind sectele în timp ce Dumnezeu nu le osîndește ci le cheamă la pocăință și îndreptare. Tu ai citit ce a scris Hellen White? Păi nici ea nu mințea ci avea o relație cu Domnul Iisus.... Dar ea nu era o Trîmbiță Apocaliptică ci doar o credincioasă din America de Nord care avea și ea tot dreptul să creadă în Dumnezeu și ea mărturisea despre relația ei cu Iisus... Ce e rău în asta? Iar nu crezi că ar fi fost posibil? Nu cumva tu ești rău că o osîndești pe ea în loc să osîndești nu sectele ci felul rău și sectant de credință pentru ca să poată îndrepta fiecare? Eu am citit din Hellen White și părea o credință autentică, reală, deci aș putea crede că și ea primea mesaje de la Hristos, care au încetat în momentul în care nu au mai ascultat de ea ci de tot felul de predicatori care au hotărît peste Dumnezeu........... născîndu-se prin asta tot felul de secte ce derivă de la Hellen White dar pe care stupooare, au lepădat-o sectele și spun că e mincinoasă și eretică tocmai sectele respective. Citat:
Dumnezeu iubește înclusiv sectele deși ele nu sunt decît trupești și nu duhovnicești... deci Domnul îi cheamă și pe ei la pocăință și îndreptare... pe cînd tu minți și sîndești mereu și învoci demonii... că știi tu... că dacă spui tu că nu ascultă în timp ce ea ascultă atunci musai e sectă și musai sunt demonii... crede-mă că persiști în necredință și-ți spun asta ca unui frate... ortodox. Citat:
Dacă și cu parcă.... păi caută și citește și te convinge... dacă vrei că nu te silește nimeni dar Domnul nu a venit pentru drepți ci pentru păcătoși... deci dacă ești și dacă sunteți așa cum te lauzi mereu atunci nu aveți nevoie. Ei nu pot lua chip și formă de îngeri de lumină? Pot. Nu pot fi hristoși mincinoși? Pot. Nu pot fi antihriști? Pot fi. Și sunt. De la ar putea la afirmația ta e un pas mic, ca de la cer la iad. Eu nu te sfătuiesc să faci astfel de afirmații despre alții fără să citești, fără să te documentezi, fără să ai un pic de decență și minime argumente... deci nu ești creștin ortodox decît cu numele și cu hainele... pe dinlăuntru ești defapt altceva... n-aș vrea să repet că ești mincinos ca să nu zici că și eu sunt la fel ca tine... dar eu nu zic de tine nimic ci propriile tale afirmații te dovedesc cine ești: un necredincios sigur de necredința sa strîmbă și rea. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
continuarea mai jos |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mă bucur că însfîrșit recunoști și că pare că însfîrșit te smerești... dar din păcate o faci doar ca folosindu-te de ei să acuzi nevinovații. Citat:
Tu zici la tine dar zici de ei... deci tu nu urmezi sfinții ci acuzi pe cei ce-i urmează. Citat:
Dragul, meu, să te ierte Dumnezeu că eu îmi dau seama că ești doar un pic rătăcit și robit de mincina propagandei și un pic învîrtoșat și răstălmăcitor al scripturilor deci nu dau cu parul ci te îndemn să te îndrepți și să cercetezi și să te lămurești și ai să vezi că se va face Lumină în mintea ta și iubire în inima ta și vei crede cu Adevărat așa ca cele 7 sfinte Trîmbițe... Deci uite eu te iert pentru calomniile și dezinformările și acuzațiile primite și absurde dar trebuie și tu să te liniștești și să fii mai cumpănit în afirmații și mai cinstit căci așa spune porunca vieții: ''Să nu ridici mărturie mincinoasă împotriva aproapelui tău.... |
|
|||
|
|||
![]()
Aici am uitat să pun citatarea aici, deci Igor spune acolo mai sus și nu eu, Igor spune:
Citat:
Și adaug... cu care se laudă osîndind cu tot ce-i vine la gură pe următorii Domnului căutînd să se îndreptățească pe sine însuși în răstălmăciri și necredință. Deci să te ierte Dumnezeu, asta îți doresc, frate Igore. Last edited by vsovi; 01.08.2016 at 20:16:05. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre Post in Biserica universala | achimovjan | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 9 | 06.05.2010 14:53:11 |
Care e adevarat Biserica Crestina?Ne arata istoria aceasta | mihailt | Generalitati | 15 | 09.12.2009 15:00:47 |
BISERICA UNIVERSALA | mara2008 | Generalitati | 8 | 06.08.2008 06:07:57 |
|