Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.05.2016, 23:24:27
Romowe
Guest

Implicit

Shit. Daca asta e istorie, atunci marele Iorga cred ca s-ar impusca singur citind asa porcarii. "Uite unde a ajuns poporul din care m-am ridicat si pentru care am invatat si scris atata!".
Reply With Quote
Vechi 20.05.2016, 21:23:37
Ion Pop Ion Pop is offline
Banned

Data înregistrării: 19.02.2011
Locație: Tinuturile Rinului, Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Romowe Vezi mesajul
Shit. Daca asta e istorie, atunci marele Iorga cred ca s-ar impusca singur citind asa porcarii. "Uite unde a ajuns poporul din care m-am ridicat si pentru care am invatat si scris atata!".
Marele Jorga nu avea informatia de acuma.....si el putea citi doar cartile scrise de englezi....dupa formularea lui Napoleon al III-lea: " Domnilor istoria este acea minciuna la care am cazut cu totii de acord".
Reply With Quote
Vechi 20.05.2016, 21:56:49
Romowe
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ion Pop Vezi mesajul
Marele Jorga nu avea informatia de acuma.....si el putea citi doar cartile scrise de englezi....dupa formularea lui Napoleon al III-lea: " Domnilor istoria este acea minciuna la care am cazut cu totii de acord".
Aici ati spus o vorba de duh. Asa e, istoria e minciuna scrisa de invingatori, dupa oaresce negocieri subterane. Ce nu inteleg unii este aceasta regula este valabila si in cadrul istoriei ecleziastice, fie ea din apus sau rasarit, dar asta e alta discutie...
Reply With Quote
Răspunde