![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Trezeste-ne nenen, tiparul s-a inventat de secole bune, analfabetismul nu mai era ce era, poate cu o mie de ani in urma ti-ar fi iesit pasienta, da' acum esti doar candidat pentru Spitalul 9. Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Tu te auzi ce scrii? Că de citit ce scrii nu cred că poate fi vorba să vezi. Cioplești și torni într-una tot felul de cuvinte și propoziții și te distrezi, cică de mine. Chiar nu pricepi ce e în capul tău?
Dacă ochiul tău este murdar și este plin de bîrne și de întuneric, ochiul tău care ar trebui să fie lumina trupului, deci dacă el îți este plin de pîclă și răutate și nesimțire și tupeu și celelalte obrpznicii... și dacă din pricina lui lumina dragostei care este în tine a ajuns întuneric atunci cît de mare îți este întunericul răutății stimabile? Și aici e vorba de un altfel de întuneric, nu de cel al Lunii, este vorba de întunericul duhovnicesc al neascultării. Dacă pe mine mă persiflezi așa care îți mărturisesc Adevărul atunci ce ești în stare să faci tu oare cu cei ce te mint?... atunci cînd vei afla că te-au mințit. Nu te mai distra căci tu ești acela.... tu ești acela.... eroul bîrfei și al glumei, ținta tuturor ironiilor chiar dacă mi le arunci mie în spate acuzîndu-mă la nesfîrșit! Nu mă deranjează atitudinea ta, e treaba domniei tale. Eu nu cu tine mă cert prietene ci cu duhul minciunii și al răutății! Tu ești un băiat simpatic. Păcat că nu prea reușești să-ți ridici nivelul de pricepere și de bun simț bazat pe bună credință. |
|
|||
|
|||
![]()
AlinB
Și la urma urmei de ce mă forțezi să dau citate pe care oricum nu vrei să le înțelegi ci le folosești doar spre a nega cu ele Adevărul?.. de Credință. La ce ți-ar folosi citatele mele cînd cu toată Biblia în mînă nu ai reușit să pricepi teoretic și practic că Soarele și Luna sunt semisferice și că pămîntul e plat? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
-viteza sunetului se schimba o data cu altitudinea -nu exista viteza a sunetului in vid, deci foloseste conceptul de "mach" pentru rachete, o contradictie logica -nu exista aerdere in vid Crezi ca m-ar crede daca i-as spune ca masa care iese pe duza unei rachete in vid din urma arderii unui combustibil de oxigen si hidrogen lichid poate sa aiba o viteza de cativa km pe secunda? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Spune si tu ca propulsia se invata in anul 5.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci 1 mach=1225kmph ca și reper. În spațiu nu există vid deci tu te înșeli susținînd că nu se poate folosi la rachetele care crezi tu că merg prin vid acolo sus. Deci contradicția logică este în sensul că tu crezi că rachetele merg prin vid pentru că tu crezi că în spațiul cosmic e vid și tu știind că în vid sunetul nu are cum să se propage fiindcă unda acustică are nevoie de mediu pentru ca să se propage iată prin asta ai reușit să desfințezi o transformare simplă în care nu de mediu era vorba ci de viteza măsurată ca distanță parcursă întrun timp măsurat și apoi echivalat în mach pentru a avea simțul măsurii, căci 1mach toată lumea știe cît de mare e viteza aceea dacă ne gîndim la avioanele F16. Puteam să zic 1Mmph dacă vrei adică un mega metru pe oră și nu un Kilo metru pe oră dacă te-a deranjat machul. Eu l-am folosit ca să-ți dai seama de vitezele reale existente și nu de fantasmagoriile miilor de km pe secundă cu care te faci de rușine! Nimeni n-a susținut că există ardere în vid ci tu susți că nu există de parcă eu aș fi susținut că există. Arderea combustibilului rachetelor se face prin reacție chimică deci oxigenul nu trebuie să existe în mediu ci el este luat fie din butelie fie este rezultat din reacție chimică. Deși există reacții care nu se bazează neapărat pe ardere și pe oxigen. Acuma tu îmi faci teoria vidului? Păi practic vid nici nu există ci este o noțiune teoretică absurdă, inventată de oamenii de știință care au creat teoretic spații ideale, teoretice unde abstractizau și puneau doar datele și legile care le voiau ei să existe acolo, acolo în mintea și închipuirea lor. Degeaba ar avea viteza de cîțiva km pe secundă jetul rachetei căci masa aruncată în spate ar fi foarte mică și neavînd aer pe ce să se sprijine presiunea jetului atunci înaintarea s-ar baza doar pe legea acțiunii și reacțiunii și pe conservarea impulsului, asta dacă ar fi vid, dar nu e vid! Nu eu nu te cred ci tu nu mă crezi!.. Eu cred ce spui dacă este corect însă minciunile tale rezultate din minciunile oamenilor de știință nu am cum să le cred din moment ce știu că sunt minciuni și răutăți și viclenii și absurdități! De ce nu te-aș crede dacă ai mărturisi Adevprul cu bună credință? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar dacă tu mă trimiți pe mine înseamnă că tu nu ești ipocrit și deja te-ai dus la mitropolit și i-ai mărturisit că aici pe forum tu susții toate teoriile științifice ale oamenilor de știință ai lumii, nu-i așa? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|