![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Esența chestiunii este că orice lovire provocatoare de suferințe fizice reprezintă infracțiune și se pedepsește conform legii penale. Ce nu înțelegi ? "Pălmuțele" cărora tu și alții le faceți aici apologia reprezintă infracțiune. Ce nu înțelegi ?
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
||||
|
||||
![]()
Dar de unde știi tu care este nivelul de suportabilitate fizica al copiilor mei?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nenea care dicteaza legile a inventat si un suferintometru suficient de sensibil? Sau, macar a dat suferintei o definitie mai moderna? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Hai sa fim seriosi, educatia cu bataia este bazata pe suferinta. Copilul greseste > primeste palma > sufera > data viitoare nu mai greseste ca sa nu sufere. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Esti angajat al tribunalului? Era o postare doar pentru descretirea fruntilor. Nu te forta... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu stiu cum e in cazul violentei domestice, si binenteles ca nu ma astept sa o lamuresti, dar daca vorbim de doi care isi cara palme pe strada, legea prevede inclusiv varianta in care nu exista nici o consecinta penala. Asa este sau nu? Cadrul pentru acesta (fara consecinte penale) fiind care?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca legea ar fi mai clara ar putea sa raspunda, clar legea este vaga. Bine ca le stiti d-voastra pe toate. Ar trebui sa plece toata lumea de aici si sa va lase sa vorbiti singur ca si asa le stiti pe toate, pentru ce mai e nevoie sa scrie si altii ceva. Atata aroganta si autosuficienta de cand sunt pe lume nu am mai vazut. Si nesimtire, mitocanie. Dupa cum spunea cineva, dat fiind faptul ca va faceti de mult timp veacul pe aici, ma gandesc ca ori sunteti ceva moderator ori aveti ceva pile la admin, ca altfel nu imi explic. Daca nu ati fost bannat niciodata pentru jigniri, desi altii au fost, e cea mai buna dovada a ceea ce am scris. Last edited by aubergine; 03.03.2016 at 19:17:39. |
|
|||
|
|||
![]()
De acum inainte nu se vor mai aduce nici un fel de argumente in favoarea a ceea ce scriem, pentru ca oricum d-voastra nu le luati in seama, cel mai bine este sa citam din d-voastra ca argument, ce ziceti?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat: