Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.03.2016, 15:20:58
GMihai's Avatar
GMihai GMihai is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.02.2015
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Pai nu e clar domnu' avocat, chiar va faceti ca nu pricepeti sau nu va duce capul?

Nu e clar, care e diferenta intre amenda si inchisoare si intre 2 luni si 3 ani ?!

Dupa cum vedeti, legea are o plaja foarte mare pe care va faceti ca nu o cunoasteti, dvs. nu aveti?
Eu nu înțeleg ce nu înțelegi, Aline. Pentru orice infracțiune legea penală prevede un minim și un maxim special al pedepsei, deci, unde e nelămurirea ?

Esența chestiunii este că orice lovire provocatoare de suferințe fizice reprezintă infracțiune și se pedepsește conform legii penale. Ce nu înțelegi ?

"Pălmuțele" cărora tu și alții le faceți aici apologia reprezintă infracțiune. Ce nu înțelegi ?
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman.

"Laudato si, mi Signore, per frate Uento
et per aere et nubilo et sereno et onne tempo,
per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento"
- Sfântul Francisc de Assisi
Reply With Quote
Vechi 03.03.2016, 15:32:48
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Dar de unde știi tu care este nivelul de suportabilitate fizica al copiilor mei?
Reply With Quote
Vechi 03.03.2016, 15:37:37
Penticostalul Traditional Penticostalul Traditional is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.02.2015
Implicit

Citat:
În prealabil postat de GMihai Vezi mesajul
Esența chestiunii este că orice lovire provocatoare de suferințe fizice reprezintă infracțiune și se pedepsește conform legii penale. Ce nu înțelegi ?

"Pălmuțele" cărora tu și alții le faceți aici apologia reprezintă infracțiune. Ce nu înțelegi ?
O chestie de neinteles ar fi cine si cum decide daca palmuta nevinovata la funduletul obraznicului provoaca... suferinte.
Nenea care dicteaza legile a inventat si un suferintometru suficient de sensibil?

Sau, macar a dat suferintei o definitie mai moderna?
Reply With Quote
Vechi 03.03.2016, 15:41:58
abaaaabbbb63
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Penticostalul Traditional Vezi mesajul
O chestie de neinteles ar fi cine si cum decide daca palmuta nevinovata la funduletul obraznicului provoaca... suferinte.
Nenea care dicteaza legile a inventat si un suferintometru suficient de sensibil?

Sau, macar a dat suferintei o definitie mai moderna?
Orice lovitura provoaca suferinte fizice sau psihice. Altfel, de ce mai dai palme extrem de usoare (mangaieri) daca nu ar avea nici un efect asupra copilului?

Hai sa fim seriosi, educatia cu bataia este bazata pe suferinta. Copilul greseste > primeste palma > sufera > data viitoare nu mai greseste ca sa nu sufere.
Reply With Quote
Vechi 03.03.2016, 15:48:42
Penticostalul Traditional Penticostalul Traditional is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.02.2015
Implicit

Citat:
În prealabil postat de abaaaabbbb63 Vezi mesajul
Orice lovitura provoaca suferinte fizice sau Copilul greseste > primeste palma > sufera > data viitoare nu mai greseste ca sa nu sufere.
Deci tu decizi aab-eule, dupa cate inteleg.
Esti angajat al tribunalului?

Era o postare doar pentru descretirea fruntilor. Nu te forta...
Reply With Quote
Vechi 03.03.2016, 16:32:39
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
Eu nu înțeleg ce nu înțelegi, Aline. Pentru orice infracțiune legea penală prevede un minim și un maxim special al pedepsei, deci, unde e nelămurirea ?

Nelamurirea este de ce exista un maxim si un minim daca dupa tine, o "palmuta" intamplatoare provoaca aceeasi suferinta ca o bataie crunta si sistematica."

Nu stiu cum e in cazul violentei domestice, si binenteles ca nu ma astept sa o lamuresti, dar daca vorbim de doi care isi cara palme pe strada, legea prevede inclusiv varianta in care nu exista nici o consecinta penala.

Asa este sau nu?

Cadrul pentru acesta (fara consecinte penale) fiind care?
Vechi 03.03.2016, 19:15:07
aubergine aubergine is offline
Banned

Data înregistrării: 29.07.2013
Locație: Arad
Implicit

Citat:
Ca tu mare habar ai de legea romaneasca ca de multe altele

Pana si dl. avocat care se da in barcuta cu tine, se afiseaza ca un nestiutor si tu ai pretentia ca stii
Nu am nici o pretentie ca asa e cum am zis, e o parere, eu am spus doar ce inteleg eu din ce scrie in lege, spre deosebire de d-voastra care sunteti sigur, fara nici un dubiu pe absolut tot ce afirmati.

Daca legea ar fi mai clara ar putea sa raspunda, clar legea este vaga.

Bine ca le stiti d-voastra pe toate. Ar trebui sa plece toata lumea de aici si sa va lase sa vorbiti singur ca si asa le stiti pe toate, pentru ce mai e nevoie sa scrie si altii ceva.

Atata aroganta si autosuficienta de cand sunt pe lume nu am mai vazut. Si nesimtire, mitocanie.

Dupa cum spunea cineva, dat fiind faptul ca va faceti de mult timp veacul pe aici, ma gandesc ca ori sunteti ceva moderator ori aveti ceva pile la admin, ca altfel nu imi explic.

Daca nu ati fost bannat niciodata pentru jigniri, desi altii au fost, e cea mai buna dovada a ceea ce am scris.

Last edited by aubergine; 03.03.2016 at 19:17:39.
Reply With Quote
Vechi 03.03.2016, 19:22:17
Banned

Implicit

Citat:
Asta e opinia ta, subiectiva, oricum e greu sa vorbim de una subiectiva din moment ce pentru tine o palma la cateva luni e tot una cu bataie crunta zilnica.

Ce facem, mai nou aducem fictiunea ca argument?
De acum inainte nu se vor mai aduce nici un fel de argumente in favoarea a ceea ce scriem, pentru ca oricum d-voastra nu le luati in seama, cel mai bine este sa citam din d-voastra ca argument, ce ziceti?
Reply With Quote
Vechi 03.03.2016, 19:30:25
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Monnis Vezi mesajul
Cazul recent Avramescu Cruz demonstrează altceva:
"Digi24.ro a prezentat ieri, în exclusivitate, intențiile Poliției de a o expulza din Norvegia pe Andreea Sorina Avrămescu Cruz, mama care a câștigat procesul cu Barnevernet, dar nu a reușit să-și ia copiii înapoi nici la un an de la emiterea unei decizii definitive în acest sens. Conform documentului comunicat familiei Avrămescu Cruz, declanșarea procedurii de expulzare ar fi fundamentată pe „abuzul dur sau repetat, amenințând, forțând sau limitând libertate de mișcare, exercitând violență sau insultând într-un alt mod” pe care l-ar fi exercitat mama asupra băieților. Or, procesul penal care poate confirma sau nu aceste acuzații este încă în desfășurare."
http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Ac...despre+decizia

Cazul Nan este deasemenea, un exemplu că Barnevernetul ăsta nu prea obișnuiește să dea copiii înapoi.
"Familia NAN a primit astăzi decizia finală în procesul care a avut loc săptămâna trecută în Norvegia. Din păcate, familia de maramureșeni a PIERDUT PROCESUL. Instanța și-a motivat decizia astfel: părinții nu au vrut să recunoască faptul că și-au bătut copiii."
http://www.activenews.ro/stiri-socia...-romani-129588

Sincer, sunteți prea încrezător în sistemul norvegian de așa zisă protecție.
Si d-voastra prea sunteti increzatoare/increzator ca toti parintii astia sunt curati ca lacrima.
Reply With Quote
Vechi 03.03.2016, 19:34:44
Banned

Implicit

Citat:

Asa intelege un om normal, numai ca dansul se face ca nu intelege.
Reply With Quote
Răspunde