Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.03.2016, 19:58:23
delia31's Avatar
delia31 delia31 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.01.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de GMihai Vezi mesajul
Cert este că soluția nu este adopția de către o "familie" care are la rândul ei probleme.
Dar familia de homosexuali care urmeaza sa-i adopte pe copiii lui Florin Barbu (daca Doamne fereste nu se intervine mai intens pentru ei) nu este considerata a fi o familie cu probleme. Ci e eligibila, dupa toate criteriile legii adoptiilor din UK.

Nu v-am zis ca tatal e disperat si din cauza asta s-a dus sa faca greva foamei la Bruxelles?
Reply With Quote
Vechi 02.03.2016, 20:02:37
GMihai's Avatar
GMihai GMihai is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.02.2015
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de delia31 Vezi mesajul
Dar familia de homosexuali care urmeaza sa-i adopte pe copiii lui Florin Barbu (daca Doamne fereste nu se intervine mai intens pentru ei) nu este considerata a fi o familie cu probleme. Ci e eligibila, dupa toate criteriile legii adoptiilor din UK.

Nu v-am zis ca tatal e disperat si din cauza asta s-a dus sa faca greva foamei la Bruxelles?
Deci avem următoarea situație: o lege aberantă susține dreptul "familiilor" homosexuale de a adopta copii.

Asta înseamnă că există o conspirație în sensul că unii copii sunt îndepărtați de la părinții biologici în scopul de a fi adoptați de familiile homosexuale ?
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman.

"Laudato si, mi Signore, per frate Uento
et per aere et nubilo et sereno et onne tempo,
per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento"
- Sfântul Francisc de Assisi
Reply With Quote
Vechi 02.03.2016, 20:58:08
Penticostalul Traditional Penticostalul Traditional is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.02.2015
Implicit

Citat:
Asta înseamnă că există o conspirație în sensul că unii copii sunt îndepărtați de la părinții biologici în scopul de a fi adoptați de familiile homosexuale ?
Nu.

Inseamna doar ca, din cand in cand, tocmai intru cimentarea principiilor tolerantei, a inaltelor norme de civilizatie si pentru promovarea noilor filozofii, unii copii din familii crestine pot fi luati de la parintii "batausi" pentru a fi incredintati la doi barbati musculosi care si-au jurat pe viata sa faca sex scarbos, pe din dos, si pe care e musai ca noi sa-i numim... "familie".

Si e indeajuns.
Reply With Quote
Vechi 02.03.2016, 21:10:11
GMihai's Avatar
GMihai GMihai is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Penticostalul Traditional Vezi mesajul
Nu.

.
Totuși, n-ați răspuns la întrebările pe care le-am pus.

Și nu, nu e de ajuns.

Faptul că nu e ok ca un copil să ajungă într-o "familie" de homosexuali nu justifică faptul că familia de "creștini" îl disciplinează cu cureaua. Sau nuiaua. Sau biciul. Sau "pălmuța" (Doamne, o să ajung să visez cuvântul ăsta cretin)....
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman.

Reply With Quote
Vechi 02.03.2016, 21:20:28
delia31's Avatar
delia31 delia31 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.01.2010
Implicit

Citat:
Tras la răspundere pentru ce ?
Citat:
Nu știu, Aline. Dar ia spune-ne tu: dacă ai fi un adult cu sechele psihice, iar psihologul ți-ar spune că aceste sechele se datorează abuzurilor la care te-au supus părinții în copilărie, ți-ai dori oare să fi fost crescut de altcineva ?

Daca psihologul i-ar spune unui adult luat de cand era copil de la parintii batausi si adoptat de un cuplu gay, ca aceste sechele se datoreaza mediului de tip Sodoma si Gomora din copilarie, credeti ca si-ar dori sa fi fost crescut chiar si de parintii aceia batausi?
Reply With Quote
Vechi 02.03.2016, 21:23:49
GMihai's Avatar
GMihai GMihai is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Daca psihologul i-ar spune unui adult luat de cand era copil de la parintii batausi si adoptat de un cuplu gay, ca aceste sechele se datoreaza mediului de tip Sodoma si Gomora din copilarie, credeti ca si-ar dori sa fi fost crescut chiar si de parintii aceia batausi?
Dar dacă psihologul i-ar spune unui adult că sechelele se datorează faptului că a fost bătut măr în copilărie, credeți că și-ar dori să fi fost crescut de niște oameni care să nu-l fi bătut, indiferent de orientarea lor sexuală ?

Reply With Quote
Vechi 03.03.2016, 11:47:41
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
Dar dacă psihologul i-ar spune unui adult că sechelele se datorează faptului că a fost bătut măr în copilărie, credeți că și-ar dori să fi fost crescut de niște oameni care să nu-l fi bătut, indiferent de orientarea lor sexuală ?
Pai ai fost intrebat si tu ceva de genul, si te-ai declarat agnostic.

De ce altii ar raspunde la intrebarile la care tu insuti nu vrei sa raspunzi?

Astea sunt smecherii curente de tribunal?
Vechi 03.03.2016, 11:45:20
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Penticostalul Traditional Vezi mesajul
Nu.

Inseamna doar ca, din cand in cand, tocmai intru cimentarea principiilor tolerantei, a inaltelor norme de civilizatie si pentru promovarea noilor filozofii, unii copii din familii crestine pot fi luati de la parintii "batausi" pentru a fi incredintati la doi barbati musculosi care si-au jurat pe viata sa faca sex scarbos, pe din dos, si pe care e musai ca noi sa-i numim... "familie".

Si e indeajuns.
Cred ca problematica deviaza intr-o zona in care cu greu se poate duce o lupta.
Teoretic, puteti crede ca poate produce mai multa simpatie/coeziune pentru caz dar practic, cred ca poate devia masiv de la scopurile initiale declarate, o risipa de energie.
Vechi 02.03.2016, 23:42:56
aubergine aubergine is offline
Banned

Data înregistrării: 29.07.2013
Locație: Arad
Implicit

Citat:

La cazul cu homosexualitatea nu cred ca se baga nimeni pentru ca pot fi acuzati de discriminarea homosexualilor.
Reply With Quote
Răspunde