![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Are o problema clara, acel parinte, normal ca este foarte usor sa ii dai una si sa crezi ca ai rezolvat problema decat sa incerci sa explici unele lucruri. |
|
|||
|
|||
![]()
Din informatiile postate asta reiese, ca or fi adevarate sau nu, nu stim.
|
|
|||
|
|||
![]()
Mai urati de bine ca nu ati zis destul...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
(1) Lovirea sau orice acte de violență cauzatoare de suferințe fizice se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă. Art. 199 Violența în familie (1) Dacă faptele prevăzute în art. 188, art. 189 și art. 193-195 sunt săvârșite asupra unui membru de familie, maximul special al pedepsei prevăzute de lege se majorează cu o pătrime. Ce nu e clar ?
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Iar alternativa cea mai potrivita pentru copiii lui Florin Barbu e sa fie adoptati de o familie de homosexuali, nu? Ca asa a stabilit minunata lege din minunata lume noua din minunatele tari civilizate pe care le admiri! Ca aia n-au probleme la mansarda, nici cu alcoolul sau drogurile. Aia-s civilizati. of, of, of, mai aubergine! Rapid ai dat verdictul case closed! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eventual, poate fi mijlocul... Pana la o limita, desigur. P.S. Nu vreau sa te ispitesc cu o intrebare poate prea dificila, totusi iti pun una ajutatoare: cunosti multi oameni (poti sa te incluzi in lista) care nu au incasat niciodata o palma, un sut, o nuia, o curea? Eventual cateva injuraturi si alte ofense? Din alea despre care se spune ca au "efect traumatizant"... Cunosti vreun om de isprava pe lumea asta (scriitor, medic, avocat, preot, sportiv, mecanic auto, bucatar, profesor, gradinar, psiholog - ce vrei tu) care sa fi trait mirobolizant intr-un clopot de sticla? Tu si coleggii luptatori pentru "bine" vreti sa imprejmuiti cu legea tot ce misca in largul vietii omenesti? Adica, prin implicatie, vreti sa fixati in vocabular sensul unor termeni pentru a elimina definitiv alti termeni cum ar fi, de exmplu, ... iertare? sa inteleg ca voiti o lume mai buna, ferm legalizata, in care sa nu mai fie nimic de iertat, nu-i asa? O lume, cum sa zic, aaaaaa.... perfecta? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca aceasta lege s-ar aplica, romanii care isi bat copiii ar putea face inchisoare. |
|
|||
|
|||
![]()
Am observat (nu numai in acest caz) cum oamenii agresivi sunt foarte sensibili cand vine vorba de ei insisi, unii explodand doar si pentru ca au fost contrazisi. Dupa parerea mea sunteti cea mai agresiva persoana care a fost pe forum, jignind multi useri intr-un mod foarte urat, in special pe cei ce nu impartaseau conceptiile dvs. religioase.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Mă opun cu tărie argumentației de genul "lasă că toți am luat o palmă și n-am murit din asta". Aceia care au ajuns "oameni de ispravă" au făcut-o în ciuda faptului că au fost bătuți, nu datorită acestui fapt. Am o întrebare: ai citit "Starship Troopers" de Robert Heinlein ?
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|