![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu spun sa nu postezi, dar nu uita sa tragi apa dupa! |
|
||||
|
||||
![]()
Uau...
Ce mișto duhovnic ai...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu e vorba de duhovnic.
Pentru unii, duhovnicul e doar o scuza pentru lipsa de ambitie duhovniceasca. Duhovnicul mi-a spus sa fac aia, nu mi-a zis sa fac aia, aia mi-a dat voie, aia nu mi-a interzis expres deci e permisibil. Morala crestina, sistem de valori? Nee..totul e un joc cu duhovnicul, daca reusesc sa-l conving ca sunt ok, atunci sunt ok.
|
||||
|
||||
![]()
Ba e de duhovnic. Fără el s-ar împiedica și de-un fir de praf.
|
|||
|
|||
![]()
Te bagi și tu ca musca-n lapte. Nu uita să tragi apa. :)
|
|
|||
|
|||
![]()
Asa mai ovidiu b, zi si tu ceva ca de unul singur n-ai avut curaj! :)
|
|
|||
|
|||
![]()
"Deci, să vină ucenicul în rugăciune, în conversație cu Dumnezeu. Și conversația lui, ca ucenic, nu este cu mine; eu nu sunt un "guru", eu sunt un duhovnic."
"Și zic în contextul acesta că duhovnicul este bun în măsura în care știe să se roage și să caute cuvânt de la Dumnezeu, ștergându-se pe sine din fața omului, căutând adică la Dumnezeu ca El să-i pună în inima cuvânt, știut sau neștiut lui, înțeles sau neînțeles lui, dar cuvântul pentru ucenic să fie drept." "Nu cu mine să vorbești, fiule duhovnicesc (sau fiica); cu Dumnezeu să vorbești! Eu nu fac altceva decât să te aduc la Dumnezeu. De la Dumnezeu cer, în rugăciunile mele de seară și de dimineață, ca Dumnezeu să-mi dea cuvânt pentru tine, ca Dumnezeu să nu mă lase să-ți spun cuvânt nefolositor, darmite cuvânt dăunător mântuirii tale". Atunci începe să fie o duhovnicie adevărată. http://vremurivechisinoi.blogspot.ro....sd6L03ZO.dpuf Last edited by ovidiu b.; 14.12.2015 at 00:36:19. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Apreciez ca ai schimbat nota. Multumesc. Incerc sa va lamuresc in cateva cuvinte. Parintele isi face treaba bine. Este un om intelept, luminat de Dumnezeu, plin de dragoste fata de oameni, bun si bland. Nu intamplator am ajuns la dumnealui. M-ati tot auzit de parinte si de spovedanie si ati tras concluzia ca l-am transformat intr-un idol sau ca ma anuleaza ca persoana? Nu este deloc asa. Dumnealui ma ajuta sa-L cunosc pe Dumnezeu si sa devin om, nu o leguma. Are multi fii si fiice duhovnicesti si toti il apreciem si il iubim. Am vazut, nu o data, iubirea altor frati manifestata spontan fata de parinte, dar si a parintelui fata de noi si toti suntem uniti intre noi cu iubirea de Dumnezeu. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sa întreb un prieten?
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Hramuri in Romania ! | windorin | Biserica Ortodoxa Romana | 14 | 05.10.2016 00:11:10 |
Let's do it Romania | Florin-Ionut | Intamplari adevarate | 20 | 28.09.2010 13:05:55 |
Romania bunului simt ...sau ....Romania nesimtirii ! | elenavioletacocos | Generalitati | 22 | 22.11.2009 22:58:28 |
Romania | IonutS | Generalitati | 3 | 10.05.2009 01:38:27 |
Romania | ancah | Generalitati | 5 | 27.09.2007 17:08:53 |
|