![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Bineînțeles, fiecare cât poate și asta cu binecuvântarea duhovnicului. :)
|
|
||||
|
||||
![]()
Sînt și de-astea la piață, da. Doar că-s mai complicat de mîncat cînd ești cu mașina prin țară, vezi primul mesaj al lui Mihnea.
|
|||
|
|||
![]()
E simplu: nu manca in timp ce conduci.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu mananc deloc din astea surogat, ambalate ca produse de post: pate vegetal, cascaval de post, fel de fel de carnaciori si salamuri de post si altele. Prea chimizate si ciudate. Produsele din soia preparate ca lactate - laptele, smantana etc, pentru cine poate... Bananele, strugurii, nucile si altele sunt bune ca fructe, dar nu-mi tin de foame. Dulciuri mananc putin. Facem ce putem si cum putem fiecare. Last edited by ioana5760; 11.12.2015 at 16:18:38. |
|
|||
|
|||
![]()
Păi atunci nu te mai cunoaște! E simplu. .......:)
(Apropos, cu ce fel de minte se cunoaște omul pe sine? E oare important prin ce fel de lentilă ne privim? Că unii zic, oarecum cu laudă, că se cunosc pe ei. Dar nu se cunosc cu aceeași minte care, pe de o parte face trăsnăi iar pe de altă parte se contemplă pe sine? Mintea o fi numită minte și pentru că minte. Pe cine? Pe omul care o poartă. Ar reieși că, până la o anume măsură a schimbării minții, a prefacerii ei numită metanoia, mai bună e lăsarea cunoașterii de sine în grija duhovnicului, a semenilor și a Bunului Dumnezeu. Că noi, cei sfâșiați și oarecum strâmbați printr-o viață de păcate, nici mintea autocunoascătoare nu o mai avem întreagă și imaculată. Și atunci ne amintim că Bunul ne-a lăsat în dar oglinzile altora, precum și suspinul adânc al sufletului la care uneori luăm aminte, cu sau fără trezvie și discernământ. Așa că la final tot spovedania, duhul umilit și sfatul părintesc rămân repere mai bune decât propria cunoaștere de sine,îndoielnica și mult înșelătoarea și trufașa. Zic și eu, părelnic, nu fie cu supărare.) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Tot o fost cu suparare :)
Ceea ce inseamna ca mintea nu mintea cand o zis de poticnitul fie si de un fir.. Asta inseamna ca prezenta forumistica nu mai e cu binecuvantare de la duhovnic, altfel n-ar fi pricina de asa (usoara) poticnire... :)
|
|||
|
|||
![]()
Bine, covorașule!...:) (turcesc)
* P.S. Ce-mi plac mie femeile inervate de fosta toceală a unor nervi care le serveau cândva la gestație.... Așa bine le-o pocnit fosta lor preacurveală de nici azi nu și-au revenit, precum se vede! Ce, nu se vede???? P.P.S. Auzi, bre, doamnă, sfânta pe care crezi în nebunia matale că o întru-cipezi a pierit în pustie, bre, nu s-a exhibat ca matale-n cetate. Și când te gândești că era o biată egipteancă, iar nu o preavoslavnică moldoveancă! Last edited by ahilpterodactil; 12.12.2015 at 02:02:33. |
|
||||
|
||||
![]()
Ori vă luați o cameră (ceea ce nu prea-i cazul) ori vă ignorați.
|
|||
|
|||
![]()
Eu as fi dispus să construiesc, totuși. Dacă aș avea cu cine.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Hramuri in Romania ! | windorin | Biserica Ortodoxa Romana | 14 | 05.10.2016 00:11:10 |
Let's do it Romania | Florin-Ionut | Intamplari adevarate | 20 | 28.09.2010 13:05:55 |
Romania bunului simt ...sau ....Romania nesimtirii ! | elenavioletacocos | Generalitati | 22 | 22.11.2009 22:58:28 |
Romania | IonutS | Generalitati | 3 | 10.05.2009 01:38:27 |
Romania | ancah | Generalitati | 5 | 27.09.2007 17:08:53 |
|