![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca directia e clara, cum de nu ai finalizat nimic din lucrurile de care te-ai apucat?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
E riscant sa bei apa nefiltrata, ce sa mai zici de ganduri nefiltrate..
|
|||
|
|||
![]() Citat:
P.S. Aleg să mă otravasc ,să beau mizerii, nămol, doar ca până la urma dau de o apă pură pe care nu e nevoie să mi-o filtreze alții, nici măcar eu.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cine iti ofera tie certitudinea asta? Este ceva bine gandit sau doar un orgoliu sinucigas? Te-ai intrebat ce vrea Dumnezeu de la tine? Dumnezeu vrea sa fii fericit - mai mult decat vrei tu, chiar. Nu exista mai multe cai prin care poti sa ajungi la o fericire senina, stabila, reala. Ortodoxia asta este - drumul catre aceasta stare, care pana la urma este un fel de a fi. Daca esti nemultumit de viata ta - ei bine, nu te uiti acolo unde trebuie, pentru ca viata ta este o reflectie a ceea ce esti si cum esti. Ortodoxia nu este refulare, dar chestiile marunte, dadatoare de trecatoare satisfactii in care incerci sa te regasesti sunt.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Uite, poti sa inveti si din greselile altora, daca o titi tot asa "pe comt propriu" ajungi ca mr. Ezio, care traiste intr-o lume in care nici el nu mai stie care e granita intre religie si marketingul la un joc stupid.