![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cine iti ofera tie certitudinea asta? Este ceva bine gandit sau doar un orgoliu sinucigas? Te-ai intrebat ce vrea Dumnezeu de la tine? Dumnezeu vrea sa fii fericit - mai mult decat vrei tu, chiar. Nu exista mai multe cai prin care poti sa ajungi la o fericire senina, stabila, reala. Ortodoxia asta este - drumul catre aceasta stare, care pana la urma este un fel de a fi. Daca esti nemultumit de viata ta - ei bine, nu te uiti acolo unde trebuie, pentru ca viata ta este o reflectie a ceea ce esti si cum esti. Ortodoxia nu este refulare, dar chestiile marunte, dadatoare de trecatoare satisfactii in care incerci sa te regasesti sunt.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tu nu-ti dai seama motivul pt care romanul uita. Romanul uita atunci cand cineva ii promite multi bani si functii toata acestea fara munca si fara sa le fi meritat.Si cum are o inclinare accentuata catre parvenitism atunci repeta din lacomie greselile din trecut ca poate acum trage lozul castigator, calcandu-si in picioare aproapele. Aici avem de-a face cu o "uitare" din inters un amestec de parvenitism + imbecilism infantil la care adaugam si un caracter modelat dintr-o mamaliga si o balega si ai situatia de azi. Last edited by Copacel; 01.12.2015 at 13:06:22. |
|
|||
|
|||
![]()
Fii atent!E bine sa ne uitam istoria?E bine sa ne uitam trecutul?E bine sa ne uitam dictatorii, iubitorii, nevoitorii?Nu.De la fiecare avem multe lucruri de invatat.Daca nu invatam atat din propriile greseli, cat si din greselile celor din jur, am trait degeaba.Ce proces de invatare ar fi acela, daca ni s-ar sterge din memorie experientele trecute?La genul asta de neuitare ma refer.M-am exprimat mai clar?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Uite, poti sa inveti si din greselile altora, daca o titi tot asa "pe comt propriu" ajungi ca mr. Ezio, care traiste intr-o lume in care nici el nu mai stie care e granita intre religie si marketingul la un joc stupid.
|
|||
|
|||
![]()
Hai draga, stiu ca ma iubesti ...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Stii bine.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Avva Alonis a spus asa: ,,Dacă omul nu va spune mereu în inima sa: numai eu și Dumnezeu suntem pe lume, nu-și va găsi liniștea.Dacă nu aș fi dărâmat totul, n-aș fi putut să mă zidesc". Poate acum ti-a randuit tie Dumnezeu ceasul sa darami tot ce credeai ca esti, sau ce iti spuneau altii ca esti, si sa incepi cu adevarat sa-L cauti pe EL, sa devii, prin Hristos, ceea ce ti-a fost randuit sa fii. Cauta-L pe EL, prin rugaciune, prin Cuvantul Sau,intrucat, asa cum spunea psalmistul ,,Cuvântul Tău este o candelă pentru picioarele mele și o lumină pe cărarea mea." Fie ca EL sa te calauzeasca, sa-ti fie lumina in furtuna, sa-ti lumineze calea spre dragostea Lui. |
|
|||
|
|||
![]()
De asta imi plac asa de mult oamenii de pe forumul asta.O căldură spiritual ca a lui "un suflet", o rațiune clară care despica pietre ca a lui alin,iar intervențiile lui florin,hartford, pelerin și ceilalți care au scris sunt mereu pline de sinceritate si pozitivism.Cât despre ezio,are o oarecare dependență de oameni spirituali.
|
|||
|
|||
![]()
Normal ca stiu, pentu ca SUNT.
Si stiu in ce lume traiti, si cat de asupriti. Aveti incredere si veti fi liberi. Loialitate, credinta pana la sfarsit. Rabdati pana la sfarsit! Si eu rabd ... Sunt ca un hot in noapte. Stiu ca vorbiti despre CASA voastra MANTUITOARE, si credeti in ea si bine faceti. Dar nu o puneti inaintea Fiului Omului. Hotul se afle la usa! Sa nu vi se sparga CASA! Am venit nu pentru sfarsit, ci pentru a arata un inceput ... https://www.youtube.com/watch?v=aTL4qIIxg8A vive la Roumanie! Cu dedicatie pentru tine: https://www.youtube.com/watch?v=apN-...mgnpjOzF7-mFeg Last edited by EzioAuditore; 02.12.2015 at 02:59:48. |
|