![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Oho. Mii. Macropozii si guramii si restul familiei cu labirint respiracios sunt marea mea iubire, dar si tetra aia negri. Ai vazut ce joc nuptial splendid au caracidele? cand se lovesc cu inotatoarel extiinse si apoi parca tremura. Cum plm sunt unii care zic ca asa ceva a aparut prin trial-and-error aka evolutie din nimic, mi-e imposibil sa inteleg.
Last edited by Intrarea Vagonului; 27.11.2015 at 03:07:30. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Si mai tari sunt aia care zic ca :"it's ok to eat fish cause they don't have any feelings" :) |
|
|
|||
|
|||
|
Aia de zic asa sa se bage fara chiloti intr-o piscina cu piranha flamanzi, pentru doar un minut, doar cu partea mediana in apa. Dupa aia, nu vor mai duce grija femeilor. Evident, caracidul nervos tinteste protuberantele in primul rand, deoarece sunt foarte vag pisciforme, evocand o prada. :))))))))))))))))))
|
|
|
|||
|
|||
|
Revenind ontopic, e mai bine sa crezi in...nimic, decat intr-un dumneshit care ba iti spune ca esti special-deosebit-perfect si ailalti sunt gunoaie ambulante umaniforme unclean&unholy, ba ca ailalti, de caini necredinciosi ce sunt merita ori sa crape, ori convertire sub amenintare.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Te contrazic: cercetari recente arata ce de fapt si ea le ia in gura dar mai putine, la unele specii de Betta, dar deasemenea le urca sus in cuibul de spuma. Vezi tu, eu nu pot fi ateu nici mort, tocmai din motive de acest gen, sa le categorisim ca "empirice". Prin "nimic" inteleg nimic structurat mitic. Adica daca samanul, cardinalul, rabinul sau muftiul latra chemand la razboi sfant, ca asa le-a spus vocea schizo zeului in caverna cu ecou a mintilor lor, eu le dau ceva cu patru litere in gand, si ma intorc la treaba mea. Nu conteaza ritualul de invocare su numele zeului: conteaza sa fii om. Intre altele, sa nu ucizi. Last edited by Intrarea Vagonului; 27.11.2015 at 03:35:54. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
![]() Nu stiu unde ai vazut tu ca femela aduna oua si le pune in cuib. |
|
|
|||
|
|||
|
La alte specii de Betta (sunt foarte multe specii, unele cu cuib de spuma, altele cu clocit in gura).
|
|
|