Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.11.2015, 01:09:33
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Intrarea Vagonului Vezi mesajul
In cazul asta, we are doomed.
Cand mai citesc franturi din declaratiile mistice ale sociopatilor alora, mi se face greata. Acelasi limbaj ca la...altii: latratul automotivant si aglutinat, in spatele cainelui alfa. "Hau-hau-hau, dumneshitul nostru ne asigura victoria, a vorbit prin inteleptiii tribului! Cine nu latra cu noi si ca noi este un caine necredincios".

Oi fi eu antioccidental, dar sunt categoric impotriva terorii, razboiului si omorului. Mai bine, eventual, sa moara pe hartie si in minti si inimi, credinte, religii, inginerii financiare si ideologii (din toate acestea traiesc tot felul de paraziti trancanitori), decat oamenii din carne si sange, oamenii vii si concreti, care suntem noi, sunt cei dragi din casele noastre, necunoscutii de pe strada, din institutii, spitale, de pe camp, de peste tot, etc. "Nu puteti face un singur fir de par alb sau carunt", a zis Domnul. Adica cat nu putem creea, ca nu suntem Zei, nu putem nici nimici. Razboiul, mai ales razboiul terorii, e clar lucrarea Celui Rau.
De ce naiba latratul asta mistico-financiaro-ideologic ("sistemul meu e mai bun/zeul meu e adevarat") nu se poate rezolva fara varsare de sange?! Suntem in secolul 21 dupa Intruparea Domnului, for God sake!!!!!!
Pare o secta din asta apocaliptica - care-si doreste sa se implineasca nu stiu ce profetie. Dar eu tot cred ca e vorba de propaganda si ca in spatele ei se ascund oameni care nu cred nici macar in dumnezeul musulmanilor.
Reply With Quote