Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.11.2015, 20:25:46
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Tehnocrati inseamna niste oameni ceva mai anonimi dpdv politic, nu neaparat competenti, nu neaparat incoruptibili.

Cand nu ai ce sa ceri, primesti ce ti se ofera.
Dacian Cioloș, nominalizat de*Klaus Iohannis *pentru postul de premier, a fost comisar european pentru Agricultură în perioada 2010-2014, realizând prima reformă a Politicii Agricole Comune, iar după încheierea mandatului de comisar a fost numit consilier special al președintelui Comisiei Europene.

Dacian Cioloș, de profesie inginer agronom, a devenit comisar pentru Agricultură în 2010, ducându-și mandatul la bun sfârșit în noiembrie 2014. În luna iulie a acestui an, președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, l-a numit pe Cioloș în funcția de consilier special pentru securitate alimentară.

El a fost ministru al Agriculturii din octombrie 2007 și până în decembrie 2008, în Guvernul Tăriceanu, păstrând însă permanent o reputație de tehnocrat.

Între 2005 și 2007, Cioloș a fost consilier al ministrului Agriculturii, reprezentând totodată România în comisia specială a Consiliului Uniunii Europene pe tema Agriculturii.

Anterior, între 2002 și 2003, Dacian Cioloș a lucrat pentru Delegația Comisiei Europene în România, pregătind implementarea SAPARD în România.

Dacian Cioloș este născut în 27 iulie 1969, la Zalău.

După absolvirea, în 1987, a studiilor medii la Liceul agroindustrial din Șimleul Silvaniei, specializarea Horticultură și Viticultură, a urmat cursurile Facultății de Horticultură din cadrul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj (1989-1994), obținând diploma de inginer horticultor. A urmat apoi studii de agronomie aprofundată, specializarea "Sisteme de producție și Dezvoltare rurală" la École Nationale Supérieure Agronomique (ENSAR) din Rennes, Franța, beneficiind de o bursă guvernamentală franceză (1995-1996) și un master științific (DEA) în "Economia dezvoltării agricole, agro-alimentare și rurale" la École Nationale Supérieure Agronomique (ENSAM) și Université Montpellier I (1996-1997). Începând din anul 2000, este doctorand în economia dezvoltării agricole, agroalimentare și rurale la Institutul Național de Cercetări Agronomice (INRA) din cadrul École Nationale Supérieure Agronomique Montpellier (ENSAM)
Vechi 10.11.2015, 20:29:19
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Cine mai poate sa creada ca ala chiar a avut vreun cuvant de spus in numirea premierului ? :)
Reply With Quote
Vechi 10.11.2015, 20:45:52
ovidiu b.
Guest

Implicit

Am spus cât se poate de clar că era nevoie de o mângâiere, de un cuvânt, de o prezență a unsului Domnului în mijlocul poporului care suferea și nicidecum de o asemenea atitudine (miștocăreală cu jurnaliștii). Și am mai spus că nu era nevoie de o slujbă specială la fața locului. Ce treabă are Biserica cu ce spun jurnaliștii sau lumea, cu ce vrea lumea sau cu ce ar fi spus lumea (prejudecăți de la care ați plecat cei care mi-ați răspuns)? Este uimitor cum se aduc tot felul de justificări inutile și refuzăm să învățăm din greșelile noastre, deși PF Daniel și-a cerut iertare. Asta nu înseamnă că aș avea ceva cu Patriarhul BOR, ci am vrut să subliniez că avem și noi bubele noastre și că, uneori, nemulțumirile celor rupți de Biserică sunt justificate. Hai să nu ne mai credem buricul pământului că nu suntem. Și prigoana asta o merităm, poate așa ne vom trezi la realitate. Sunt multe (foarte multe) lucruri în Biserică care sunt tratate cu multă superficialitate.

ps: dacă presa are o atitudine ostilă față de Biserică, eu trebuie să adopt aceeași atitudine?

Last edited by ovidiu b.; 10.11.2015 at 22:01:07.
Reply With Quote
Vechi 10.11.2015, 22:18:09
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Am spus cât se poate de clar că era nevoie de o mângâiere, de un cuvânt, de o prezență a unsului Domnului în mijlocul poporului care suferea și nicidecum de o asemenea atitudine (miștocăreală cu jurnaliștii). Și am mai spus că nu era nevoie de o slujbă specială la fața locului. Ce treabă are Biserica cu ce spun jurnaliștii sau lumea, cu ce vrea lumea sau cu ce ar fi spus lumea (prejudecăți de la care ați plecat cei care mi-ați răspuns)? Este uimitor cum se aduc tot felul de justificări inutile și refuzăm să învățăm din greșelile noastre, deși PF Daniel și-a cerut iertare. Asta nu înseamnă că aș avea ceva cu Patriarhul BOR, ci am vrut să subliniez că avem și noi bubele noastre și că, uneori, nemulțumirile celor rupți de Biserică sunt justificate. Hai să nu ne mai credem buricul pământului că nu suntem. Și prigoana asta o merităm, poate așa ne vom trezi la realitate. Sunt multe (foarte multe) lucruri în Biserică care sunt tratate cu multă superficialitate.

ps: dacă presa are o atitudine ostilă față de Biserică, eu trebuie să adopt aceeași atitudine?
Excelenta intervenția ta , la obiect si mai ales direct la suflet !
Doamne ajută !
Vechi 10.11.2015, 22:21:05
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul

Mai nou, te-ai facut jurnalist sau cum?
Ca repeti papagaliceste aceleasi texte cu valoare nula de adevar.
Cine spune ca preotii n-au fost acolo unde a fost nevoie de mangiere?

Nu de bagare in seama, mangaiere.
Acum, cred ca poate mai stii diferenta.
Sau intre facere de bine si publicitate.

Unde pana la urma era "mijlocul poporului"? In mijlocul manifestatiilor unde deja era amorsata capsa anticlericala? Probabil vroiau aia mangaiere foarte.

Uite exact pentru ce si-a cerut scuze:

"Ne cerem iertare daca unele cuvinte ale noastre au fost insuficient de lamuritoare sau au fost rastalmacite."

Deci nu pentru neprezenta, neslujire, etc. Ci daca nu au lamurit oamenii. In legatura cu ce, nu stiu, probabil petru faptul ca nu au explicat suficient de bine de ce s-au dat in stamba ca Monseniorul.

Partea a doua, in metalimbaj inseamna "sa ne iertati pe noi, dar de iertare au nevoie ei (rastalmacitorii")

In rest, nu stiu ce alte concluzii ai tras tu vizavi de scuzele astea.
Nu e o recunoastere nici directa nici indirecta a ceea ce tu si cu jurnalistii lu' peste prajit ii puneti in carca.

Dar in schimb, s-au ofticat psihologii :)

Last edited by AlinB; 10.11.2015 at 22:26:47.
Reply With Quote
Vechi 11.11.2015, 00:15:23
crisstiann crisstiann is offline
Banned

Data înregistrării: 06.10.2015
Implicit

LOVITURA DE STAT A REUSIT! SOROS A DEVENIT OFICIAL NOUL PREMIER AL ROMANIEI!
http://vremuritulburi.com/2015/11/10...r-al-romaniei/
Reply With Quote
Vechi 11.11.2015, 00:18:58
Banned

Implicit

Guvernul Romaniei este un Guvern Masonic, iar majoritatea politicienilor romani fac parte din loji masonice asa cum au recunoscut cateva personalitati politice de-a lungul timpului! Acum intelegeti de ce aveti o viata grea!
http://www.dzr.org.ro/guvernul-roman...ngul-timpului/
Reply With Quote
Vechi 11.11.2015, 04:55:46
The Willful One
Guest

Implicit

Ovi, nu te supara, dar trebuie sa intelegi acest punct de vedere. Biserica nu este ceva de care toti spalatii pe creier rad si injura, dar la o adica, de ce nu vine preotul. Si, stii foarte bine ca a fost acolo un preot. O spune tot internetul si presa.
Oamenii trebuie sa se schimbe si smereasca pentru Biserica, si de fapt pentru Dumnezeu, in ultima instanta. Nu invers.
Repet, suntem in razboi. Si nu, nu e un razboi al orgoliilor. Pur si simplu, Biserica, in lupta cu niste persoane si miscari cu o mentalitate brutala si cinica, nu trebuie sa ajunga sa ceara iertare ca nu a facut ceva ce nici un canon nu cere sau justifica.
Eu te-am inteles acum. Imi cer iertare, ca tot vorbim de cerut iertare, daca te-am suparat. Insa vezi tu, masele nu sunt capabile de nuante. Si ar fi asta un fapt de categoria "ei, si ce?" daca masele nu ar fi compuse din oameni. Adica suflete.
Reply With Quote
Vechi 11.11.2015, 05:19:58
The Willful One
Guest

Implicit

Aveti dreptate. amandoi, si fratia ta, Ovidiu si domnul Cristiboss. Insa lucrurile superficiale din Biserica...nu trebuie amintite potrivit mentalitatii...dusmanului secularist. Este, da, vin acredinciosilor si clerului ca nu rezolva acele probleme. Insa, de la 1789 incoace, se pare c aorice ar fi in Biserica, ca probleme sau realizari, tot se va arunca cu laturi in perceptia ei publica. Deci, avem doua probleme distincte si disjuncte: unele neajunsuri din Biserica, care chiar exista, si unele sunt cu adevarat de rezolvat urgent, si linia de actiune a secularismului, care, cu sau fara farama de pretext intemeiat, va ataca Biserica.
Nu, Biserica nu e buricul pamantului. Cu atat mai putin anume laici sau clerici sau un anume ierarh nu sunt. Biserica e "doar" locul unde se slujesc Tainele. Si nu doar sapte Taine, a la Petrus Lombardus, ci nenumarate. :)
Reply With Quote
Vechi 11.11.2015, 08:22:00
Banned

Implicit

Pleșu către Patriarhul Daniel: „Feriți-vă să alunecați, mai departe, spre postura de «ștab», grăbit cu judecata și zgîrcit cu iubirea“

http://www.b1.ro/stiri/eveniment/ple...ea-130405.html
Reply With Quote
Răspunde