Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.11.2015, 23:25:47
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Pelerin spre Rasarit Vezi mesajul
Teme clasice :)) ca umbla in masini de lux, care are afaceri, ca-l intereseaza doar banii, ca este distant si rece.Cred ca mai era ceva dar nu am retinut exact.
Credeam ca-l fac mason, asa cum spunem noi ceilalti. :)

Acum lasand gluma la o parte, sigur ca exista o problema cu barfa asta in randul crestinilor ortodocsi. Sigur ca e mult de lucrat acolo si poate si unii dintre noi suntem deranjati de anumite lucruri. Eu personal nu le spun pentru ca daca ma compar pe mine cu unii prelati aia-s sfinti stalpnici pe langa mine.

Ce m-a deranjat insa pe mine in aceste zile este ca alti oameni care nu prea au nimic de-a face cu ortodoxia sau chiar cu crestinismul, i-au facut agenda Patriarhului. Ca trebuia sa fie intr-un loc sau in altul, ca trebuia sa spuna aia si nu aialalta si asa mai departe. Si vocile astea strambe si-au gasit ecou in randul celor din piata si din pacate si in randul unora de-ai nostri. E trist.
Reply With Quote
Vechi 05.11.2015, 23:36:38
Pelerin spre Rasarit
Guest

Implicit

Acu, la capitolul barfe: am vazut pe undeva azi in articol in care se spunea ca in maxim 3 luni Patriarhul s-ar retrage, ar avea problema de sanatate, si ar veni in functie un alt prelat, ziceau cine, dar nu am retinut eu cine. In fine, thx pt dialog, desi nu am participat prea multi la el dar... orice microcosmos are relevanta lui :)
Reply With Quote
Vechi 05.11.2015, 23:39:29
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
In fine, thx pt dialog, desi nu am participat prea multi la el dar... orice microcosmos are relevanta lui :)
Nu știai că ortodocșii știu și să tacă. :)
Asta nu înseamnă că cei care au vorbit nu sunt ortodocși.
Reply With Quote
Vechi 05.11.2015, 23:43:53
Pelerin spre Rasarit
Guest

Implicit

Ovidiu, am inteles :)
Reply With Quote
Vechi 06.11.2015, 01:28:41
Copacel Copacel is offline
Banned

Data înregistrării: 02.08.2015
Implicit

Citat:
am vazut pe undeva azi in articol in care se spunea ca in maxim 3 luni Patriarhul s-ar retrage,
Sa-i predea stafeta parintelui Necula sau Calistrat.
Ar fi fost misto ca cei crestini sa-si poata vota patriarhul.Sa fie alegeri exact ca la alegeri.
Ca altfel exista riscul mare ca in loc de Daniel sa vina unul autist rau de tot si sa traga cu tunul dupa tzantzari.
Ori Necula sau Calistrat.Ei sunt cea mai buna algere pt aceste timpuri.Sa certi cu duhul blandetii sau al intelepciunii
este un talant foarte rar.Ei bine astia doi ii au pe amandoi.

Last edited by Copacel; 06.11.2015 at 01:33:13.
Reply With Quote
Vechi 06.11.2015, 01:36:22
crisstiann crisstiann is offline
Banned

Data înregistrării: 06.10.2015
Implicit

-trebuie un patriarh care sa pastreze dreapta credinta ortodoxa, sa nu mai organizeze saptamana de rugaciune in comun cu ereticii si alte mizerii ecumeniste
Reply With Quote
Vechi 06.11.2015, 01:42:41
Pelerin spre Rasarit
Guest

Talking

Nu ma pot abtine :) Un bou de primar de langa Brasov a fost saltat pt ca miercuri a luat spaga 5000 de lei de la o firma de ornamente pt sarbatori. Adica miercuri, cand lumea era in strada si urla contra coruptiei. Si bou nu a fost doar bou ci bou cu diploma. Cand l-au intrebat jurnalistii daca chiar avea nevoie, in aceste zile, de asa ceva, ce zice bou? ,,Imi pare rau, am fost atras intr-o capcana" :)))) Unii clar nu se mai fac bine.
Reply With Quote
Vechi 06.11.2015, 01:46:59
Copacel Copacel is offline
Banned

Data înregistrării: 02.08.2015
Implicit

Citat:
Nu ma pot abtine :) Un bou de primar de langa Brasov a fost saltat pt ca miercuri a luat spaga 5000 de lei de la o firma de ornamente pt sarbatori. Adica miercuri, cand lumea era in strada si urla contra coruptiei. Si bou nu a fost doar bou ci bou cu diploma. Cand l-au intrebat jurnalistii daca chiar avea nevoie, in aceste zile, de asa ceva, ce zice bou? ,,Imi pare rau, am fost atras intr-o capcana" :)))) Unii clar nu se mai fac bine.
E vorba de patima aici.De patima furtului.Asa cum unii au patima fumatului
asa si nenea are patima furtului.
Reply With Quote
Vechi 06.11.2015, 01:58:15
Pelerin spre Rasarit
Guest

Talking

Citat:
În prealabil postat de Copacel Vezi mesajul
E vorba de patima aici.De patima furtului.Asa cum unii au patima fumatului asa si nenea are patima furtului.
https://m.youtube.com/?#/watch?v=5aftKC0Xpzs
Reply With Quote
Vechi 06.11.2015, 02:06:00
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
Nu ma pot abtine :) Un bou de primar de langa Brasov a fost saltat pt ca miercuri a luat spaga 5000 de lei de la o firma de ornamente pt sarbatori.
Este de la castelul lui Vlad Tepes. Ca si primarul capitalei, daca asa te-ai obisnuit nu mai poti sa te lasi, chiar daca e vorba de 1000 de lei.
Reply With Quote
Răspunde