![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Si ce fel de ortodocsi erau aia? Ca sunt de mai multe feluri.
Eu din ce am observat sunt doua categorii de "ortodocsi" care il ataca. Unii din aia "induhovniciti" foarte, care tin de niste manastiri "speciale" si aia care nu prea au treaba cu biserica dar le place presa, televiziunea, sa comenteze si sa barfeasca. De ce nu merg ei la biserica? Pentru ca preotii, pentru ca Patriarhul si etc.
|
|||
|
|||
![]()
Pff, nu stiu unde sa-i incadrez. Nu am auzit de obsesii cu cip-uri sau teme derivate, merg pe la slujbe la Biserica, unii tin post, cred ca toti se roaga, sau cel putin zic des ,,Doamne ajuta!". Cam prin aceasta categorie, nu am intrat in detalii din viata lor, mi s-a parut nepoliticos.Oricum nu-i sunt favorabili.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Acum lasand gluma la o parte, sigur ca exista o problema cu barfa asta in randul crestinilor ortodocsi. Sigur ca e mult de lucrat acolo si poate si unii dintre noi suntem deranjati de anumite lucruri. Eu personal nu le spun pentru ca daca ma compar pe mine cu unii prelati aia-s sfinti stalpnici pe langa mine. Ce m-a deranjat insa pe mine in aceste zile este ca alti oameni care nu prea au nimic de-a face cu ortodoxia sau chiar cu crestinismul, i-au facut agenda Patriarhului. Ca trebuia sa fie intr-un loc sau in altul, ca trebuia sa spuna aia si nu aialalta si asa mai departe. Si vocile astea strambe si-au gasit ecou in randul celor din piata si din pacate si in randul unora de-ai nostri. E trist. |
|
|||
|
|||
![]()
Acu, la capitolul barfe: am vazut pe undeva azi in articol in care se spunea ca in maxim 3 luni Patriarhul s-ar retrage, ar avea problema de sanatate, si ar veni in functie un alt prelat, ziceau cine, dar nu am retinut eu cine. In fine, thx pt dialog, desi nu am participat prea multi la el dar... orice microcosmos are relevanta lui :)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asta nu înseamnă că cei care au vorbit nu sunt ortodocși. |
|
|||
|
|||
![]()
Ovidiu, am inteles :)
|
|
|||
|
|||
![]()
Dacă explodează și mingea de fotbal... ne-am ars!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Doctore, ce credeți, ne paște vreun infarct, cumva? |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Poate asa se intelege mai clar :
https://www.facebook.com/bogdan.alex.duca/posts/10205423803100332?pnref=story Cum sunt izgoniti din strada oamenii care au un mesaj crestin. |
|