![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Statistica se raporteaza la spitale nu la cabine medicale.
Si ca sa tinem tonul si isonul, toti preotii si calugarii afara din biserici, pe branci la facultate de medicina si am rezolvat-o si pe asta. Ca doar nu o sa angajeze statul medici mai multi sau o sa-i plateasca mai bine. Statul e ocupat cum sa faca disparuti aia 70% din veniturile contribuabililor pe care ii jumulesc. Sau am o idee si mai buna, sa colecteze Biserica aia 70% si pe urma sa faca ea spitale scoli si restul. Politicienii si gasca lor din presa sa traiasca din banii de lumanari.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 04.11.2015 at 19:13:44. |
|
|
|||
|
|||
|
Tot din gama "glumelor" din presa:
Preafericitul Daniel, mesaj disprețuitor chiar după înmormântarea femeii de serviciu care s-a stins în Club Colectiv: âSă vină lumea la biserică, nu la clubâ Binenteles, "adevarul" nu mai dau link ca n-are rost sa fac reclama la cretini :) Dispretul fiind, unde?
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Nu e mesajul nici halucinant și nici disprețuitor; totuși, ar fi sunat MULT mai bine dacă ÎPS ar fi spus "să vină lumea și la Biserică, nu numai la club"; sau "să vină lumea în primul rând la Biserică".
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
|
Nu te-ai putut tu abține... Dacă tot e sezonul de aruncat cu pietre în creștinism, avem dezlegare, câtă vreme aruncăm în creștinismul catolic, sau cum ?
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
|
|||
|
|||
|
Pai daca mesajul corect si crestinesc ar fi fost ca si biserica si clubul sunt bune, cu o mica diferenta de prioritate, de ce lucrul asta nu e bun si il iei pe post de "aruncat cu pietre" ?