![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Dovezi contra ipocriziei celor ce spun că sunt mai multe Biserici decât spitale:
http://www.activenews.ro/stiri-socia...mpresii-126252 http://www.activenews.ro/stiri-socia...CIFRELE-126270 Deci avem mai multe paturi de spital pe cap de locuitor, decât multe din țările din Uniunea Europei. Și stăm mai bine decât America, decât S.U.A. ! Da. Dovedit ! Suntem chiar printre primii în listă, ca dotări medicale, din U.E. Spun seculariștii atei că avem 18.000 de biserici și 450 de spitale. Da, avem 18436, unde sunt incluse i bisericile dezafectate, distruse parial, etc. Dar să demontăm puțin ipocrizia seculariștilor atei, cu Adevărul, cu Hristos: Sunt 21.000 de unități medicale în România. Cu tot cu dispensare, policlinici, cabinete private și de specialitate, cabinete ale medicilor de familie, etc., cu paturi de spitalizare, cu minim un loc, până la 3 sau 5 locuri, în caz de urgență și dotări pentru a salva viața unui om. Postați și asta pe facebook, nu numai anti-creștinism și pro-ateism. Postați Adevărul, iubiți seculariști atei.
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.
Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice. Biblia |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pe hartie totul arata foarte bine. Practic insa.... Na, postez Adevarul :)) http://adevarul.ro/news/sport/revolt...678/index.html |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cat despre ziarul Adevarul si sportiva aia - ziarul e clar anticrestin iar sportiva...sa ma ierte Dumnezeu. De ce crezi ca s-ar pricepe si la altceva in afara de a da cu racheta-n mingie ? Si nici macar nu e in top 10, poate alea-s mai destepte. ![]() Ce vina are Biserica daca foloseste banutii pe care-i primeste mai cu folos iar altii care iau un purcoi de bani ii fura ? |
|
||||
|
||||
![]()
Toata povestea cu nr. de biserici/spitale este o falsa dihotomie, dar aceasta nu se demonteaza prin afirmatii aberante, cum ca am sta, vezi Doamne, mai bine la domeniul medical decat SUA sau ca am fi primii din UE.
În altă ordine de idei, Emiliane, dacă la numărul de spitale tu adaugi cu de la tine putere și toate cabinetele medicale (unde se includ , atuncea adaugă și la biserici toate capelele, toate troițele etc. Așa, ca să fi cinstit. Si tot ca sa fi cinstit, da si citatul asta din linkul pe care l-ai postat: "Conditiile insa sunt cele mai proaste din Europa, iar numarul de medici cel mai mic (doar polonezii stau mai rau)."
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi Last edited by GMihai; 04.11.2015 at 17:22:23. |
|
|||
|
|||
![]()
Statistica se raporteaza la spitale nu la cabine medicale.
Si ca sa tinem tonul si isonul, toti preotii si calugarii afara din biserici, pe branci la facultate de medicina si am rezolvat-o si pe asta. Ca doar nu o sa angajeze statul medici mai multi sau o sa-i plateasca mai bine. Statul e ocupat cum sa faca disparuti aia 70% din veniturile contribuabililor pe care ii jumulesc. Sau am o idee si mai buna, sa colecteze Biserica aia 70% si pe urma sa faca ea spitale scoli si restul. Politicienii si gasca lor din presa sa traiasca din banii de lumanari.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 04.11.2015 at 18:13:44. |
|
|||
|
|||
![]()
Tot din gama "glumelor" din presa:
Preafericitul Daniel, mesaj disprețuitor chiar după înmormântarea femeii de serviciu care s-a stins în Club Colectiv: âSă vină lumea la biserică, nu la clubâ Binenteles, "adevarul" nu mai dau link ca n-are rost sa fac reclama la cretini :) Dispretul fiind, unde?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Am postat mai mult pentru gluma :)) "Adevarul"
|
|
|||
|
|||
![]()
Igor,folosesti un limbaj anticizat si ai texte prea lungi,sintetizeaza.Din ce-am citit, din spusele tale,Patriarhul e ok,femeile sunt de vina pt desfranarea din societatea actuala,avem spitale multe si bune,doar mass media dezinformeaza si e aia rea.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce talent ai la rezumate :)