![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Bun. Mai primești un măr.
În altă ordine de idei, apropos de celelalte întrebări ale tale. Da, rușii acționează legal în Siria fiind acolo chemați de președintele LEGITIM. Că nu le place americanilor nu-l face mai puțin LEGITIM. Și da, americanii, în lipsa unei eventuale rezoluții a ONU nu prea au ce căuta, legal, acolo.
|
||||
|
||||
![]()
Ești un mincinos și te joci cu speranțele copiilor. Deja mi-ai promis un măr, acum câteva zile, dar n-am primit nimic. Nu mai cred în promisiunile tale. Rușinică.
Citat:
"LEGITIM", raportat la ce ce criterii de legitimitate ? Dacă Hitler, în 39, i-ar fi chemat pe sovietici să dea o mână de ajutor la exterminarea evreilor, o eventuală prezență rusească la Berlin în acest scop ar fi fost legală și legitimă ?
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
|||
|
|||
![]()
Dar interventia SUA in Ucraina a fost legala ?
Daca ne spune la CNN ca-i legala e legala. Daca ne spune ca-i ilegala e ilegala. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat: