![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
-trebuie si conditie fizica sa avem,pregatire militara...
-eu nu am tinut niciodata o arma in mana.. -oricum eu merg pe ideea ca cei care vor sa declanseze un razboi trebuie bagati in lagare undeva prin Siberia, sa moara ei nu oameni nevinovati |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Singura organizatie care nu intra in patternul asta infect si infestant este Biserica. In rest, orice forma de organizare/putere statala trebuie trata cu neincredere mereu vie, intotdeauna, si violenta extrema, daca se ajunge la opresiuni de neindurat. OK, ajunge cu expunerea off-topic a crezului teoanarhist-verde. :) Sirienii, indiferent de credinta, trebuie ajutati. De toate popoarele. Ce face Orban, de pilda, pe care altfel il admir mult pentru alte aspecte ale activitatii sale, in aceasta privinta, e o mare tampenie. Last edited by Grand Moff Hadrianus; 08.09.2015 at 15:45:03. |
|
|
|||
|
|||
|
Nu-i mare lucru. Atâta doar că e cam rece, cel puțin la început...
|
|
|
|||
|
|||
|
3 luni si esti bun de carne de tun.
Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Citat:
In plus, ca sa fie siguri ca se inroleaza suficienti, vor avea grija sa egaleze riscurile, acela de a ramane acasa cu cel de a fi pe front.
|
|||
|
|||
|
Citat:
-acum cand sunt real cu acte la pensie de boala si fac imediat 38 de ani sigur nu mai am treaba cu armata, razboiul -in schimb tu sau la razbel sau la puscarie |
|
|
|||
|
|||
|
problema este ca traiesti in tzara lui "se poate orice".
|
|
|