![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
S-ar putea ca ceva de genul asta sa ne astepte si pe noi, nu foarte departe..
|
|||
|
|||
![]() Citat:
" R. N. Coudenhove Kalergi, "PRAKTISCHER IDEALISMUS" ADEL - TECHNIK - PAZIFISMUS (1925) Hm..., zic Kalergi zic Paneuropa.Zic Paneuropa zic Rothchild.Zic Rothchild zic NWO. Din 1925 o coace.Din 1925 lucreaza ca sa ai aceste evenimente. Relax e doar o teorie.Nu-i nimic adevarat.Nu trebuie sa ne facem griji. Totul este o doar o poveste scrisa in 1925, asta pt ca nu aveau filme HD pe vremeia aia, cine stie. http://www.dailystormer.com/wp-conte...Pazifismus.pdf |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
În treacăt fac și eu o remarcă oarecare, să fiu iertat pentru superficialitate și zicere seacă, neinspirată: funcția "Vaiurilor!" îmi pare a fi una de trezire a conștiinței adormite, iar funcția "Fericirilor" atât de trezire cât și de încredințare, de întărire a celor care deja au primit darul și îl lucrează. Astfel Păstorul fie oprește oaia când o găsește rătăcită și dă să o pună pe cale ("Vai!"), fie o mână mai departe pe drumul bun pe care a apucat-o către Staul.... Într-un cuvânt, Domnul orientează și susține pe om. În ambele ipostaze, Tatăl iubește pe copiii Lui. Slavă lui Dumnezeu pentru toate! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ps: am citit ca in spatele acestor tragedii ar fi George Soros
|
|||
|
|||
![]()
Tinere creștine din Siria care luptă pentru libertatea din țara lor
https://www.facebook.com/49516848059...2184357223609/ |
|
|||
|
|||
![]()
Bravo lor, ma intreb daca romancele ar face la fel...
|
|
|||
|
|||
![]()
-si eu le apreciez, desi imi pare rau pt situatia lor
-oricum in general barbatii trebuie sa mearga la razboi -desi e mai bine fara nici un razboi, dar din pacate exista si teroristi din astia ISIS... |
|
|||
|
|||
![]()
Stiu bine ca si barbatii lor lupta. Noi ne spargem in figuri pe forumuri, dar banuiesc ca, din pacate, majoritatea dintre noi am crapa de frica daca tara ar fi prada razboiului civil sau a unei invazii.
|
|
|||
|
|||
![]()
-trebuie si conditie fizica sa avem,pregatire militara...
-eu nu am tinut niciodata o arma in mana.. -oricum eu merg pe ideea ca cei care vor sa declanseze un razboi trebuie bagati in lagare undeva prin Siberia, sa moara ei nu oameni nevinovati |
|