![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Tatalui, ce fel de circumstante i-ati da? Atenuante sau agravante? Guilty or not guilty for the death of His own Son? Asta, ca sa nu punem asa facil capac dilemei dvs. |
|
|
||||
|
||||
|
Pentru cine ar trebui sa pledez ? Ati spus initial "procesul lui Isus" iar ulterior ma intrebati despre vinovatia Tatalui.
Cine este clientul si care este acuzatia ?
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Acuzatia – aceeasi ca in speta Avraam-Isaac. |
|
|
||||
|
||||
|
Nu sunt sigur ca am inteles. Clientul trebuie sa fie cel acuzat. Eu sunt avocat penalist, apar persoane trimise in judecata pentru savarsirea de infractiuni.
Deci, pe cine trebuie sa apar si de ce anume este acuzat ?
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Atunci pe cine ati aparat / acuzat? |
|
|
||||
|
||||
|
Nu am aparat pe nimeni; l-am acuzat pe Dumnezeu, in principal, si pe Avraam in subsidiar.
|
|
|||
|
|||
|
Deci romano-catolicii Novus Ordo sunt un soi de atei sau doar matalutza ai tras chiulul la catehizare?
|
|||
|
|||
|
Pana la urma nu ai citit ce a scris Alin, toata problema pusa e falsa, Avraam stia ca fiul lui va trai (sau macar va invia). Sper ca nu o sa trebuiasca sa raspundem si la alte o suta de intrebari din Biblie de pe site-urile atee.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Sau, nu, mai bine nu raspundeti. Nu-mi imaginez cam ce gen de pedeapsa poate primi Creatorul din partea creaturii, fara ca prin asta sa nu-si faca rau siesi. Last edited by delia31; 26.08.2015 at 18:43:35. |
|
|