![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu, nu e ambalaj. Această concepție e falsă și, în orice caz, nu e ortodoxă.
Amintește-ți că Domnul e cu "ambalajul" în Cer... L-a pipăit Toma. L-a văzut Ștefan. Etcaetera, etcaetera.... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ai vazut atunci cand scoti un cadou ,trebuie sa desfaci intai ambalajul. Ai vazut cum arata ambalajul dupa ce ai scos cadoul din el ? |
|
|||
|
|||
![]()
Am văzut eu.... zâmbitor, mai că ai zice chiar binedispus!
![]() Scuze pentru interferența cu discuția voastră!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Or, nu așa e relația dintre corp și suflet! Spre deosebire de obiectele cadou/ambalaj, corpul și sufletul sunt convive, se întrepătrund, se influențează, se luptă uneori sau se sprijină. E o dinamică vie, biologică, psihologică și chiar duhovnicească între corp și suflet. Or, nu putem spune același lucru despre obiectele cuplului cadou-ambalaj. P.S. Ai văzut tu cadou care să anime ambalajul?...:) Ai văzut tu ambalaj care să împiedice cadoul să crească, să se mântuiască?....:) P.P.S. Mesajul ioanit despre legătura organică (organismică?) dintre creștini și Hristos e plin de învățăminte, cred, și ar putea fi amintit mai pe îndelete în această discuție. E vorba despre un alt fel de viață... "Eu sunt vița, voi sunteți mlădițele..." (Ioan 15, 1-12) Last edited by Ioan_Cezar; 06.08.2015 at 23:28:30. |
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Istetzule, ce este Invierea?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
La ce te referi, mai exact? |
|
|||
|
|||
![]()
Aia care a dat-o Mihail(vezi in urma)
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Aha. Păi și ce vrei să spui despre Gheron Iosif și Hristos și versetul din Ioan?....
Nu, chiar nu pricep. Vrei să dezvolți un pic? |
|