![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
De cand nu mai maduc la serviciu, zau daca mai am vreo problema cu cineva...poate doar cu ai mei, ca au tendinta sa ma controleze non-stop, cand nu e el acasa, ma " controleaza" mama, pe unde sunt, ce fac, de ce am iesit din casa, daca am dormit ( de ce as dormi ziua, ca sa nu mai dorm noaptea???), daca m-am odihnit...si tare ma temca dupa ce voi naste ma voi procopsi si cu soacra pe cap, sa ma " pazeasca"( sa nu cumva sa ajung din greseala pe la vreo biserica sa-mi fac molifta, cand o fi el plecat cu treaba...)
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si acum mama ma cearta prin telefon cand aude ca am mancat prea iute,ca aia ,ca ailalta. Daca inainte cand eram adolescenta si tanara nu-mi placea,acum chiar imi face placere sa stiu ca cuiva ii pasa de mine :) Nici nu vreau si nici nu pot sa-mi imaginez cum va fi fara mama...Avem o iubire care dureaza de ani de zile :)
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]()
Pana l-a urma s-a convins si sotul ca e ok sa duc si eu doua plase cu cumparaturi de la piata, ca e in regula a misc si eu, ca i le-a zis doctorita vineri, cand am fost la control si l-am luat si pe el cu mine.
Concediul o sa il facem la mare; nu-s genul petrecaret defel, deci nici un stres in legatura cu asta si, desi imi place sa stau la soare, luam o umbrela maaare de infipt in nisip sa imi tina umbra, mie si unei prietene care si ea e graviduta, Am mai fost pana la sovata intr-un weekend doar cu fetele; relaxare, aer curat, plimbari lungi si lacuri cu apa sarata :) Iar acum au inceput nuntile; weekendul asta am fost la nunta si weekendul viitor mergem la alta nunta. Weekendul sta a prins foarte bine, in conditiile in are am mers e vineri, am fost cazati la pensiunea unde s-a tinut nunta si ne-am intors ieri dup amiaza acasa. Am fost in Toplita; din nou aer curat, relaxare si liniste (vineri si duminica). Fallen, pe cand trebuie sa ajunga mica minune in bratele tale?
Zambeste, maine poate fi mai rau. Iarta, maine poate ai tu nevoie de iertare. Iubeste si nu astepta nimic in schimb. Daruieste si vei primi la randul tau. Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata. |
|
|||
|
|||
![]() Citat: