![]() |
![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
b) ce scrieti acolo sunt niste mizerii mari care nu vii se potrivesc(nota: polonezii au stereotipul de instalatori si spalatori de WC-uri emigranti, daca e sa bag si eu jeguri d-astea). c)mai usor cu cliseul obsesiv despre conspiratia slavo-greaca. Imi aduceti aminte de propaganda anti-catolica din materialele adventiste. Sa fiu sincer, ma simt bine in semi-europenismul/semi-balcanismul/semi-rasaritismul meu. Nu am simtit nevoia niciodata sa cad in fund(pe care mi-l sterg singur, apropo) intr-un extaz de invidie civilizationala. Destul ma dezgusta toti gura-casca ca "uite ce performante au tarile/statele non-religioase. Trebuie sa devenim si noi atei ca sa ne bucuram de standardele tehnologico-economico-social-morale ale lor." Nu uitati niciodata ca mandrul Vest a fost la un moment dat la mila negutatorilor de sclavi berberi care au capturat si vandut in sclavie milioane de catolici, si ca si in basilica Sf. Petru din Roma pasteau oi cand s-a intors Papalitatea din Avignon. Iar la un moment dat centrul civilizatiei era lumea islamica. Nu invocati istoria, ca este atat o dovada de ipocrizie, dar mai ales fiindca este atat de dureroasa pentru toate partile implicate.
Every point of view is useful, even those that are wrong - if we can judge why a wrong view was accepted. Last edited by Patrie si Credinta; 19.05.2015 at 02:44:35. |
|
|