![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||||||
|
|||||||
|
Citat:
un fir de par din capul tau nu se misca fara ingaduinta lui Dumnezeu " ? Citat:
Lista a celor mai mari vase din lemn: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of...t_wooden_ships Daca te uiti la capatul listei (si ignori barjele, ca alea nu sunt vapoare propriu zise, si cele ajutate de niste metal), o sa vezi urmatoarele exemple: Wyoming (100m lungime): This American ship had a tendency to flex in heavy seas, causing the long planks to twist and buckle. This allowed sea water into the hold, which had to be pumped out. The overall length including jibboom was 450 feet (140 m). HMS Orlando and HMS Mersey (102m): These British warships were pushing the limits of what was possible in wooden ship construction and suffered structural problems. Deci poti observa ca aceste vapoare aveau deja probleme structurale, chiar daca erau construite din segmente mai mici. De aceea, ca sa faci vapoare mai mari de atat, au trebuit sa treaca la metal. [/quote] Pt ca este vorba de TONAJ(greutatea incarcaturii) si nu din cauza faptului ca ar fi lemn.Nu lemnul determina lungimea unui vapor ce greutatea utila (tonajul, fara greutatea proprie a vaporului). Citat:
Dar daca tot vrei matalutza exemplu de biologic posibil: ia ursul. Perioada de hibernare a ursulu:6 lunii.Ca ala nu se inghetaza singur si nici nu este pe droguri. =)) Citat:
Citat:
Este absurd sa vii cu astfel de calcule, si sa sustii ca potopul n-a avut pe loc. De ce ? Simplu. Aparatul tau matematic nu tine cont de faptul ca pamantul este un elipsoid rotationalo-simetric.Incepi frumusel cu ecuatiile de volum si arie pt acest elipsoid ratationlo-simetric, si de acolo incepi sa calculezi distributia de volume.Dar stai. Ca tu ai zis mai zis o distriutie ideala , in care fiecare element discret de volum are aceiasi valoare. Ori in stiinta se stie faptul ca orice distributie se bazeaza pe forma lui Gauss, (clopotul lui Gauss) si nu o linie continua.Adica nenea Gauss vine si iti zice: "Draga abecedar, elemente discrete ce acelasi volum, se gasesc doar pe hartie in teorie.In practica lucrurile se aseaza dupa legea pe care eu am descoperit-o" Si viata ta este o distributie Gaussiana.(tot clopotul lui Gauss) Citat:
Tu respecti Biblia acolo unde iti convine si n-o respecti acolo unde nu-ti convine ? Daca eu zic ca au avut pesti in arca, iar tie nu-ti convine, atunci imediat pui Biblia in fata.("nu zice domne' in Biblie asa ceva, ce pesti ?") Daca eu zic ca a fost potop conform Bibliiei, iar tie nu-ti convine, pui atunci la indoiala Biblia.("pai n-a fost in Biblie potop domne, desi spune c-a fost") Deci ce facem, abecedar, ne folosim de Biblie atunci cand ne convine si o ignoram atunci cand nu ne convine ? Sectarii fac asa. Citat:
de bancuri cu originalitatea. |
|
|