Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.03.2015, 09:52:54
Wryetui's Avatar
Wryetui Wryetui is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.12.2014
Religia: Ortodox
Implicit

Vreti sa spuneti ca sufletul nu este nemuritor si ca odata ce mori trupeste mori in toate sensurile?
Reply With Quote
Vechi 19.03.2015, 09:56:12
Ioan_Cezar Ioan_Cezar is offline
Banned

Data înregistrării: 17.06.2014
Religia: Ortodox
Implicit

Să mmmmori de râs, nu alta!.....:)))
Reply With Quote
Vechi 19.03.2015, 13:18:21
Barsaumas
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Wryetui Vezi mesajul
Vreti sa spuneti ca sufletul nu este nemuritor si ca odata ce mori trupeste mori in toate sensurile?
Pai nu stii ca asta e doctrina adve? Cica once gone,gone for good. Si Invierea ce o face Domnul va fi, dupa doctrina AZS, o recompilaciune from scratch.
Reply With Quote
Vechi 19.03.2015, 13:45:52
EzioAuditore
Guest

Implicit

Vai! Asta e tot ce voi ati inteles din discutia mea cu crocodilu'?
Erau doua concluzii logice, una Il facea mic pe Dumnezeu, iar cealalta Il facea mare. Crocodilul a inteles care e treaba si d-aia o scalda el cu existenta. Dar voi... nimic! Perfect!
Dumnezeu sa va aiba in paza.
Reply With Quote
Vechi 19.03.2015, 13:54:05
Barsaumas
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de EzioAuditore Vezi mesajul
Vai! Asta e tot ce voi ati inteles din discutia mea cu crocodilu'?
Erau doua concluzii logice, una Il facea mic pe Dumnezeu, iar cealalta Il facea mare. Crocodilul a inteles care e treaba si d-aia o scalda el cu existenta. Dar voi... nimic! Perfect!
Dumnezeu sa va aiba in paza.
OK, Ezio, spune atunci care e raspunsul/punctul de vedere adventist la acele dovezi stiintifice sau empirice, de care vorbeste Mihnea, dovezi nu putine, care atesta existenta postuma a unei entitati identitare non-fizice infraumane, numeste-o cum vrei. Cunosc in parte aceste dovezi. Doctrinar dar si logic, care e raspunsul vostru?
Reply With Quote
Vechi 19.03.2015, 14:04:50
EzioAuditore
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Barsaumas Vezi mesajul
OK, Ezio, spune atunci care e raspunsul/punctul de vedere adventist la acele dovezi stiintifice sau empirice, de care vorbeste Mihnea, dovezi nu putine, care atesta existenta postuma a unei entitati identitare non-fizice infraumane, numeste-o cum vrei. Cunosc in parte aceste dovezi. Doctrinar dar si logic, care e raspunsul vostru?
Barca, eu acum sunt la munca si vb de pe tel, si nu prea am timp sa stau pe forum...dupa 9pm poate

Dar eu nu sunt adventist, si nu stiu care este punctul lor de vedere doctrinar, deci nu pot sa vb in numele lor... eu cu abab as avea o vedere apropiata sa zic ...

Iar despre acele "dovezi" e mult de vorbit, acum nu am timp dar o sa imi spun parerea.
Reply With Quote
Răspunde