![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Imi dau seama ca e greu sa fii independent intr-o lume de inregimentati, unii mai fanatici ca altii. Dar, merita! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Noroc ca se mai naste o data la 100 de ani cineva care sa gandeasca pentru acesti "micuti"!
"Pentru că mulți amăgitori au ieșit în lume, care nu mărturisesc că Iisus Hristos a venit în trup; unul ca acesta e amăgitorul și antihristul." 2 Ioan 1,7. "Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!" |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Barsaumas, eu am avut libertatea de a alege. Am fost ortodox si am ales sa merg dupa adevarul Scripturii. Am cunoscut mai multe confesiuni religioase si am ales-o pe cea care este cel mai aproape de Sfanta Scriptura. Tu, ce alegeri, in cunostinta de cauza ai facut? In ce consta libertatea ta? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pai dincolo de moarte nu mai poti citi! Si ce te faci dincolo fara carte? Ca daca nu mai poti citi atunci chiar ca ramai singur, tovarase, si te vei intreba ce folos ai avut din citit? Care este scopul cititului?
"Pentru că mulți amăgitori au ieșit în lume, care nu mărturisesc că Iisus Hristos a venit în trup; unul ca acesta e amăgitorul și antihristul." 2 Ioan 1,7. "Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!" |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2. Cine ti-a spus ca in viata de apoi (dupa inviere) nu vom mai citi? Te incurca rau cititul si studiatul. Domnul Iisus si Sfintii Apostoli au repetat de zeci de ori "ESTE SCRIS". Na, ca si ei se ocupau cu cititul (altfel, de unde stiau ca "este scris"). Esti cumva adeptul sloganului inchizitorial "crede si nu cerceta"? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sau ca era prost/analfabet? Citat:
Citat:
Cel mai nasol e sa ai fudulia sa crezi ca ai si de fapt sa nu fie asa.
|
|||
|
|||
![]()
Initial nu inghiteam stilul dur al lui Illuminatu si acid al lui Alin fata de NP, indeosebi adve. Dar acum, cu propagandisti cu procesorul organic pe 4-bit ca vasilescu asta, vad ca au mare dreptate.
|
|
|||
|
|||
![]()
Facem pace?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Imi doresc ca, pe viitor, sa ducem o discutie (chiar dura si acida) dar in jurul Cuvantului lui Dumnezeu. Se poate? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2. Daca dai un "search" in Noul Testament vei gasi zeci de locuri (cca 80) unde apare, aproape obsesiv, expresia "este scris". Asta arata preocuparea Domnului Iisus si a apostolilor de a veni cu argumente din Scriptura. Trebuie ca si noi sa cercetam si sa cunoastem foarte bine Cuvantul lui Dumnezeu. Altfel, vom veni cu argumente de genul: "asa se face", "asa am mostenit", "asa a zis parintele cutare","nu este treaba mea sa stiu", etc. Adica, argumente de ignoranti foarte usor de inselat. 3. Ce numesti tu ape adanci? Te referi la amagirea diabolica conform careia nu este bine sa cercetezi Scriptura, ca te poti sminti? Avem in Scriptura invataturile Domnului Iisus si ale apostolilor adresate norodului (oamenilor simpli- la fel ca noi). Doar cateva invataturi sunt mai greu de inteles. Dar, pe ansamblu, invataturile Scripturii sunt pentru noi. |
|