![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Cam toate confesiunile crestine au inteles chestia asta, doar voi ati inventat altceva ca sa acoperiti profetia mincinoasa a lui Miller. Ia zii mataluta, la ce a mai lasat Dumnezeu Biblia daca timp de vreo 1800 de ani se vede ca nimeni n-a priceput-o cum trebuie, decat voi?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
![]()
Nick-ul (CXXVIII), reprezintă a 128-a șansă acordată forumului ortodox de a dovedi că este și creștin. Adică dovedind toleranță chiar când opiniile sunt în dezacord. În definitiv e un forum de discuții, nu un zid la care sunt executați oamenii pentru ideile lor. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Ori, problema cea mare a celor cu "Sola Scriptura" este ca sunt atat de plini de sine, incat nu sunt capabili sa faca vreo diferenta intre ceea ce pricep ei din Sf. Scriptura si Sf. Scriptura. N-ar accepta nici in ruptul capului ca ar putea fi unul din acei "neștiutori și neîntăriți le răstălmăcesc, ca și pe celelalte Scripturi, spre a lor pierzare." 2Petru 3:16
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Creștinismul Adevărat e Cel care strigă: Eu sunt Samson, cu plete. Iar creștinismele mincinoase sunt cele care strigă: "eu sunt samson", dar prin ochii duhovnicești, vedem că sunt cu părul scurt, cu chelie, lipsiți de orice sevă și de har, fără rădăcini... Slujitorii întunericului... Iar tămâia din Apocalipsă, uite, poftim, scrie clar și limpede: Apocalipsa 5, 8 : (...) având fiecare alăută și cupe de aur pline cu tămâie care sunt rugăciunile sfinților. Apocalipsa 8, 3-4: Și a venit un alt înger și a stat la altar, având cădelniță de aur, și i s-a dat lui tămâie multă, ca s-o aducă împreună cu rugăciunile tuturor sfinților, pe altarul de aur dinaintea tronului. Și fumul tămâiei s-a suit, din mâna îngerului, înaintea lui Dumnezeu, împreună cu rugăciunile sfinților. Și mai zice, la Tobit 12, 15: Eu sunt Rafael, unul din cei șapte sfinți îngeri, care ridică rugăciunile sfinților și le înalță înaintea slavei Celui Sfânt. Da, am mai discutat de acest aspect, la cele 70 de versete, despre rugăciunile sfinților, probabil ai uitat, nu-i nimic...
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.
Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice. Biblia |
|