Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sectiune dedicata profesorilor de religie

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.01.2015, 15:59:48
abaaaabbbb63
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de crinrin Vezi mesajul
- de Sfanta Lumina care se coboara prin minune Dumnezeiasca, de Sfintele Pasti, doar la ortodocsi - n-ai auzit sau nu te intereseaza si nu inseamna nimic pentru tine
- de raul Iordan care isi intoarce cursul in ziua de Boboteaza - la fel.. nu si nu
- de icoanele care izvorasc mir - de asemenea...
- de sfinte moaste - tot asa...
- de marturiile atator credinciosi care au avut parte de minuni prin sfintele taine ale BO sau prin interventia sfintilor - nici atat!

Dar toate acestea si multe altele sunt dovezi zdrobitoare. Mai putin pentru "intelectuali" si pentru cei care se incred in ei.
Scuze, dar eu sunt asa, sceptic din fire (Toma necrediciosul). In filmarile de la Irodan nu am vazut nici o schimbare de curs. Icoane care izvorasc mir, n-am vazut nici o poza, filmare, si nici in realitate. Moaste? Am vazut multe moaste imbalsamate, ca doar asa este frumos. Marturii? Tot sceptic sunt, avand in vedere ca toate lucrurile mentionate sunt povestite de la unul la altul, si nici una nu vine cu o dovata concreta.

Este destul de greu sa intelegi de ce unii copii se nasc cu malformatii la inima si mor in chinuri groaznice, in timp ce presupusele minuni ale acestei lumi sunt bazate pe izvoraturi de mir. Pana acum, nimic nu a fost demonstrat supranatural, asa ca o sa fiu sceptic in legatura cu minunile pana la proba contrarie.
Reply With Quote