![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
De parca toti am deveni matematicieni, fizicieni, chimisti .. si totusi le studiem, nu?
Last edited by crinrin; 27.01.2015 at 23:44:38. |
|
|||
|
|||
![]()
Pe tine oricum nu te intereseaza, perspectiva mea e sa cauti un forum potrivit pentru tine.
|
|
|||
|
|||
![]()
După cum vezi la unii ortodocsi functionează.
Last edited by ovidiu b.; 27.01.2015 at 22:16:54. |
|
|||
|
|||
![]()
Teologie i-o place, poate chiar ortodoxa, dar nu asta crestin ortodoxa. :)
Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Evident. :)
|
|
|||
|
|||
![]()
Iuliu cum ar trebui predata in mod sistematic teologia in ciclul primar? Explica-mi cum vezi tu lucrurile, pe scurt.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce nu e in regula ortodoxule. Cat s-a predat religia in scoala, fara sa fie optionala, s-o fi simtit careva tras cu arcanul?
Nu ratacitii astia, din cauza carora religia a devenit optionala, vehiculeaza ideea ca pana la urma avem toti un singur Dumnezeu si acelasi Crez?! De ce se tem?! Ca s-ar putea sa prinda foarte bine in sufletele curate ale copiilor lor Adevarul? Last edited by crinrin; 27.01.2015 at 22:45:39. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu e treaba mea sa spun ce si cum, dar nu cred ca e imposibil. Uite eu mi-as fi dorit o ora de asta, erau ore la care stateam cu placere numai ca sa discut anumite teme. Gandeste-te ca pe timpul nostru exista intr-un singur an, o singura ora de filozofie pe saptamana in liceu ( cel putin la mine la liceu - profil real ). Si era una din cele mai fabuloase ore. Toti se bucurau pana si loazele, ca nu-i mai stresa nimeni cu fizica sau matematica. ![]() Last edited by iuliu46; 27.01.2015 at 22:45:22. |
|
|||
|
|||
![]()
Pai e si vina noastra. Mai devreme sau mai tarziu trebuie sa privim adevarul in fata.
|
|