![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
În sensul că nu poți cere unui evreu să facă teologie.
|
|
|||
|
|||
![]()
De parca toti am deveni matematicieni, fizicieni, chimisti .. si totusi le studiem, nu?
Last edited by crinrin; 27.01.2015 at 23:44:38. |
|
|||
|
|||
![]()
Teologie i-o place, poate chiar ortodoxa, dar nu asta crestin ortodoxa. :)
Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Evident. :)
|
|
|||
|
|||
![]()
Iuliu cum ar trebui predata in mod sistematic teologia in ciclul primar? Explica-mi cum vezi tu lucrurile, pe scurt.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu e treaba mea sa spun ce si cum, dar nu cred ca e imposibil. Uite eu mi-as fi dorit o ora de asta, erau ore la care stateam cu placere numai ca sa discut anumite teme. Gandeste-te ca pe timpul nostru exista intr-un singur an, o singura ora de filozofie pe saptamana in liceu ( cel putin la mine la liceu - profil real ). Si era una din cele mai fabuloase ore. Toti se bucurau pana si loazele, ca nu-i mai stresa nimeni cu fizica sau matematica. ![]() Last edited by iuliu46; 27.01.2015 at 22:45:22. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai e si vina noastra. Mai devreme sau mai tarziu trebuie sa privim adevarul in fata.
|
|
|||
|
|||
![]()
A, tu te referi la un fel de teologie-poveste.Ma speriasem, credeam ca vrei teologie sistematica in clasele primare :) Ps: nu le poti preda, in ciclul primar, orice poveste din timpul drumului evreilor prin pustiu.Stiu cel putin una care nu este pentru copii ci trebuie abordata mult mai tarziu, pt ca este foarte dificila.
|
|