Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.01.2015, 00:22:32
Ioan_Cezar Ioan_Cezar is offline
Banned

Data înregistrării: 17.06.2014
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlbertX Vezi mesajul
Ioan_Cezar, acuma nu stiu cum sa-ti spun, dar parca ai uitat care este subiectul acestui topic:
"Charlie Hebdo, sau terfelirea religiei in numele libertatii de expresie !"

Daca tu doat atat ai putut sa intelegi si ai avut nesimtirea sa insinuezi ca eu as continua activitatea unui "Charlie" nu pot decat sa ma declar dezgustat de asemenea specimene "crestine". SA VA FIE RUSINE !

Eu NU sunt Charlie !
Ce te-a supărat așa de tare? Ți-am atras atenția că faci o activitate pe care o făceau și cei considerați hulitori și batjocoritori: le răspândești produsele, fie și involuntar, fie și din bună intenție. Forumul e o prăvălie de desfacere pentru producțiile lor? Îi ajuți tu însuți? Dă-ți seama de nuanța asta, chiar dacă intenția ta e cu totul alta!
Totuși am și zâmbit, înțelegător, cred că ai văzut. Întrucât am presupus că nu ai fost atent la aspectul ăsta, că pur și simplu nu ți-ai dat seama.
Și pentru că te-am atenționat te-ai supărat așa de tare?
De ce nu vezi partea bună a intervenției mele? Apoi, desigur, alege să postezi și alte materiale obscene/hulitoare sau te oprești, alegerea e a ta.
Eu doar ți-am atras atenția. Vrei să reconsideri asta?