![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Nu are nicio legatura, el nu sustinea geocentrismul. E tot cineva care a mai fost pe forum, dar nu e Daniel.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar Sfantul Ilie nu a murit in cer, nu a murit deloc, va muri cand va veni pe pamant, in timpul Antihristului. Se spuen ca la a doua venire a Mantuitorului oamenii de atunci nu vor muri, vor fi ridicati cu tot cu trupul. Probabil si sf. Ilie are un trup pnevmatizat. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce inseamna "avem de-a face cu daniel_Ortodox", e semn de pericol, iti chemi ajutoare ? Stai ca-ti sar in ajutor imediat "cunoscutii" ... si incepeti sa dati "Report" la admin. Asta-i duhul vostru ortodox ? SA VA FIE RUSINE ! Eu NU sunt Charlie ! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Charlie Hebdo, sau terfelirea religiei in numele libertatii de expresie !" Daca tu doat atat ai putut sa intelegi si ai avut nesimtirea sa insinuezi ca eu as continua activitatea unui "Charlie" nu pot decat sa ma declar dezgustat de asemenea specimene "crestine". SA VA FIE RUSINE ! Eu NU sunt Charlie ! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
catalin2, da repede un "Report" la admin, ca stiu ca te ocupi cu asa ceva ... parca asa te laudai, nu ? Hai, sa vedem, care este de fapt problema voastra ? Cei de la Charlie Hebdo afirmau ca decat sa stea ca niste sobolani ascunsi in pamant mai bine prefera sa moara decat sa renunte la "libertatea de exprimare", si au platit pretul din pacate. Voi ce faceti ? Cum vine cineva si va scoate din zona de confort cum va apuca pandaliile, va chemati intre voi, incepeti sa faceti reclamatii la admin, dar nu sunteti in stare sa va argumentati civilizat punctul de vedere. Cunosc de foarte mult timp acest "modus operandi", se pare ca aveti impresia ca este "forumul vostru", asa va purtati. Voi nu aparati credinta ortodoxa, voi va aparati doar dreptul de a nu fi deranjati ! SA VA FIE RUSINE ! Eu NU sunt Charlie ! Last edited by AlbertX; 18.01.2015 at 22:56:18. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu inteleg ce au unii cu Albert. El a postat chestiile acelea tocmai ca exemplu, ca sa fim in garda. Nu inteleg de ce unii ii sar in cap.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ei aparau "libertatea de exprimare" a caricaturistilor folosind tot felul de lozinci abstracte, iar acum cand am aratat cam ce fel de caricaturi foloseau ateii de la Cherlie Hebdo, mi-au si sarit in cap, furiosi nevoie mare,... dupa cum ai vazut s-au cam simtit cu musca pe caciula. Ipocrizia unora este foarte perfida si greu de perceput, dar astfel de situatii ajuta la descoperirea unor caractere care aveau o parere foarte buna despre ei insisi. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pe viitor te rog sa nu mai faci aluzii la "geocentrism", eu am inteles punctul tau de vedere si gata, discutia s-a terminat de mult. Orice aluzie la "geocentrism" pe care o faci nu arata decat ca intr-un fel doresti sa jignesti pe cineva care crede altfel decat tine. Si apropo de "geocentrism", cum crezi ca se incadreaza geometric unul pe altul urmatoarele concepte: - Cer (totalitatea universului), cele 9 Ceruri (ale cetelor de ingeri pana la heruvimi) si Cerurile Cerurilor (tronul lui Dumnezeu) ? Gandesti aceste concepte intr-un mod cuantic sau in unu mod simplu, geocentric cumva ? Repet, cum iti reprezinti in minte aceste concepte, geocentric sau altfel si daca altfel, poate ne explici cum ? Last edited by AlbertX; 18.01.2015 at 23:17:42. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Corect, sigur va apare si Yasmina, ceva mai incolo: "fiecare sa isi vada de sufletul sau, alea-alea", etc. Un fel de doi-vaticanizare a ortodoxiei, avind ca motor foarte viscerala frica de servicii secrete, autoritati, si conflictul cu ele. |
|