![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu scot la naftalina , ci doresc sa arat ca "schimbarile " in bine n-au sosit , ci din potriva !
Un om inteligent si smerit stie sa taca , si atunci toate cele rele se vor aplana , dar ura acestui individ nu are margini , clocoteste in el , spumega continuu ! Te invit sa citesti cu atentie ultimele lui mesaje si o sa-ti dai seama ca am dreptate !
|
|||
|
|||
![]()
Ceea ce vezi în aproapele și ceea ce vrei să demonstrezi e de fapt în tine.
|
|
|||
|
|||
![]()
Se vede ca Ovidiu e un ucenic al parintelui Arsenie Boca: a spus totul intr-o singura fraza. Si el s-a certat cu Ioan Cezar, dar a stiut sa treaca peste cele rele ale trecutului, si sa le spele, ca acelea bune sa se adune. Iata nobletea unui ucenic de mare duhovnic!
Propun inchiderea topicului, daca nu a forumului. |
|
|||
|
|||
![]()
Ucenic? :))))
Fii serios, ucenic înseamnă cu totul altceva, are un sens mult mai profund. Sunt departe de a fi ucenic. Eu cu Cezar am rămas prieteni. |
|
|||
|
|||
![]()
Adevărat, slavă lui Dumnezeu!
Pentru că am reușit amândoi să ne cercetăm, fiecare pe sine, și apoi să ne cerem iertare unul de la altul. Și pentru că ai avut noblețea să primești cererea mea de iertare, trecînd peste resentimente. |
|
|||
|
|||
![]()
Oricum, ce ati facut voi este o atitudine nu doar crestineasca, ci profund umana. Propun ca si altii, care se agita ca rascoleasca, precum o flatulenta de anghila, namolul certurilor trecute, sa ia aminte, si sa se opreasca din cursa asta impotriva propriei imagini si a imaginilor altora.
Intrebarea, care se refera la aiureala ce a a ajuns acest topic, e simpla. Este: "Cui prodest?". Nu ca ar fi treaba mea, dar mi-e sila de atitudinile de acest gen. Ce puii mei, nu vorbim de adolescenti care isi fac cont pe forum la caterinca ca sa huleasca, vorbim de stalpi ai forumului, damn'. Last edited by Theodore_of_Mopsuestia; 29.12.2014 at 16:30:22. |
|
||||
|
||||
![]()
Da, ar fi timpul să se închidă topicul lui Moș Crăciun. Să vă țineți când o să se deschidă al iepurașului
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cine este aproapele meu? | luminitarodina | Despre Biserica Ortodoxa in general | 30 | 27.07.2016 11:28:12 |
cine din voi este in Bruxelles? | TIBS | Generalitati | 9 | 17.06.2010 00:27:49 |
cine este din iasi? | bogdan_222 | Calugarul | 0 | 14.05.2010 13:22:05 |
Cine este responsabil? | eclat_de_lune | Generalitati | 1 | 07.11.2009 14:57:06 |
Cine este cel mai puternic om? | amatyyy | Teologie si Stiinta | 29 | 16.09.2009 13:49:04 |
|