![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
.........:)) Ce chestie... Adineauri te pomeneam pe privat și uite, ce bucurie că ai venit!
Da, amintiri frumoase, tinerețea pe care parcă tot nu vreau să cred că am pierdut-o... |
|
|||
|
|||
![]()
Nici eu nu vreau sa cred asta dar oglinda ma contrazice mereu cu cinism :) Dar cata vreme avem inca vie dorinta sa ne luptam pt visele de atunci..poate inca mai suntem tineri.Scuze pt interventia in afara discutiei,ciudat cum o simpla propozitie deschide usa unui sir de amintiri frumoase.Sa-l ajute Dumnezeu pe mai tanarul student de pe topic sa-si gaseasca pacea!
|
|
|||
|
|||
![]()
Pelerin_spre_Rasarit, oricat de nervoasa as fi, tot nu ma transform in barbat. Deci raman studentA. Mersi de intelegere :D
Ioan_Cezar, de obicei ascult muzica atunci cand invat. Ca relaxare, cand am timp, merg pe jos spre locul in care am treaba. Recent, m-am apucat de box. Si, daca se nimereste cineva care si-a luat bilet la teatru/opera si nu mai poate ajunge, eu sunt loctiitorul de serviciu. Daca am o perioada luunga in care n-am treaba, ma relaxez facand mancare. In restul anului, se "relaxeaza" parintii cu metoda asta. |
|
|||
|
|||
![]()
Mi-am tras doua palme singur si m-am retras cu coada intre picioare.Scuzele mele pt regretabila eroare.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ești teribilă!......:))
Știam eu că va veni, în sfârșit, cineva să facă ordine pe forumul ăsta aiurit......:))) |
|
|||
|
|||
![]()
Ioan_Cezar, m-am apucat de box ca ma enerva foarte tare colega de camera. Am zis ca decat s-o bat pe ea, mai bine ma duc la box.
Pelerin_spre_Rasarit, astea-s cele mai comice scuze :)) Nu face nimic :) |
|
||||
|
||||
![]()
Nu prea pricep la ce va referiti?!?!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]()
Păi nu citiși, soro, că fata noastră face box?
Mie îmi place asta! Cum apreciezi? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu am asociat niciodata boxul cu ordinea,decat daca musai vreti sa se faca ordine cu pumnul... Dar sunt convinsa ca nu la asta v-ati referit nu ? :) Personal,boxul nu ma atrage in schimb artele martiale foarte tare! Ma rog,pt anger management este suficient si sa lovesti o perna acasa,sistematic sau sa strigi in perna,am auzit(de la altii cu problem) ca ajuta.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|