![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
Și eu mi-aș dori.
|
|||
|
|||
![]()
Ma bucur!
Dar atentie! Daca se constata ca neintroducerea Bisericilor in sistemul de impozitare este neconstitutionala, cum a decis CC in cazul religiei, ca materie obligatorie, e alta mancare de peste. Atunci majoritatea nu mai poate face regulile, chiar daca pare aparent democratic. Spre exemplu, imagineaza-ti cum s-ar sfarsi un referendum pe tema "vreti sa fie izgoniti ungurii din tara?". O fi majoritatea covarsitoare pentru acest demers, dar constitutia ar fi in mod flargant incalcata. |
|
||||
|
||||
![]()
Mai zi ca la proști, că-mi place. Ai verb în tine.
|
|||
|
|||
![]()
Ai colegi din categoria mentionata de tine care, atunci cand CC a spus ca religia nu poate fi materie obligatorie, au invocat principiul majoritatii. Ii trageau intr-una cu tara majoritar crestina, de parca asta conta. Nu m-ar mira sa fi fost si tu unul dintre ei. O sa verific.
PS: cui pe cui si șto pe șto! |
|
||||
|
||||
![]()
Verifică-mă.
Vrei să mă și predau undeva?
|
|||
|
|||
![]()
Macar in cazul impozitelor, toate cultele si bisericile sunt egale. Nici una nu plateste impozite.
Ce e incorect este ca organizatiile non-profit platesc impozite, in timp ce bisericile nu. |
|
||||
|
||||
![]()
O organizație non-profit pe ce plătește impozit?
Pe profitul neexistent? Pe salariile date? Mersi, și BOR plătește cu vârf și îndesat!
|
|||
|
|||
![]()
Organizatiile non-profit nu platesc impozit pe profit. Noile adaugiri la lege spun ca platesc profit doar peste o anumita suma (15000 euro), in anumite conditii. In cadrul Bisericii societati cu personalitate juridica sunt parohiile, iar parohiile nu au astfel de profituri. Ti-am zis sa te informezi inainte sa scrii tot ce spune Cernea si ai lui.
|
|