![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Atunci n-o mai face pe jmekera dându-mi mie lecții de civism răsuflat de la 5k km depărtare. Da?
|
||||
|
||||
![]()
Dormi in pace. :)
|
|
||||
|
||||
![]()
Ceea ce-ți recomand din suflet și ție!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Asta nu coane, ca e timpul sa plec la munca. Ciao, sleep tight!
|
|
|||
|
|||
![]()
Fratilor, lasati-o pe d-na Mirela.t in pace! E sub tratament pentru depresie sau poate tocmai l-a intrerupt... Nu e bine, luati-o cu binusoru` pe doamna! Sau ziceti ca ea si faceti cum va taie capul, numai n-o contraziceti!!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Gaz pe foc ne trebuie, crezi?
|
|||
|
|||
![]()
Ce vrei, ma mancau maxim degetelele sa va atentionez! Nu de alta, dar mi-e draga doamna :) (na, c-am zis-o si p-asta!!
Last edited by negruta; 13.11.2014 at 14:53:02. |
|
||||
|
||||
![]()
Huh?!... fata dragă, iar vorbeste gura fară tine si te-ai apucat sa pui diagnostice aiurea? se pare că încă n-ai ajuns la duhovnic ca să-ti rezolvi problema.
|
|
||||
|
||||
![]()
Dna Mena59, afisul cu pricina era doar o gluma cum bine ati perceput-o.
Cât priveste cum sunt eu, mai stii ca n-oi fi chiar asa?! Sau poate v-oti fi uitat în oglindă. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
V-as invita sa discutati la subiect fara a batjocori useri care nu impartasesc opinia dumitate. Daca va este prea greu activati atunci pe alte forumuri care permit dialogul cu injurii.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|