![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Despre "dezracinatii" care au avut radacini slabe si i-a luat valul "by the ocean... si altii... Opriti transferurile bancare? Mor de frica! Duduie, daca ati putea si v-ar conveni v-ati pune valuta in Elvetia, ori in Zanzibar. Nu de dragul Romaniei ii depuneti aici. Ci de dragul copiilor si parintilor parasiti pentru o mana de dolari sau lire sau euro. Iubiti banii mai mult decat tara. Si veniti sa ne dati lectii?? Strigati "rusine" ca nu votam cu cine vreti voi? Vreti sa pedepsiti pe cei ce nu voteaza? Pai sa stii ca nu mor caii cand vor cainii. Cata trufie, aroganta si obraznicie! Oare nu va este frica de Dumnezeu? Nu va este rusine? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ceea ce cauti tu pe acest forum nu este nimic crestinesc ci cearta ieftina,in toata regula! Sper sa fii banata in curand deoarece nimanui nu-I face placere sa-ti citeasca comentariile ofuscate sau zeflemiste de casnica plictisita si plina de spirit de rafuiala. Drum bun!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Si poate ca nu voi fi banata. Nu sunt casnica dar in cativa ani voi fi pensionara, daca mai apuc. Vant la pupa! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dacă au plecat, cu siguranță le este și greu, și cu siguranță dor, căci altfel n-ar ține să păstreze legătura cu noi, cu țara și cu limba lor, cu credința lor, inclusiv prin intermediul acestui forum. Poate că nu sunt de invidiat. Eu nu mi-aș dori să fiu în locul lor, să trăiesc departe de neamul meu și de țara în care mă simt acasă. Și nu cred că trebuie judecați pentru alegerea pe care au făcut-o, indiferent de motivele pentru care au plecat. Cei mai mulți dintre ei sunt oameni care luptă și muncesc din greu, având acolo o concurență mai serioasă decât aici. De folos ne-ar fi și nouă, iar pentru ei o mângâiere, să le arătăm că le suntem frați/surori, iar nu dușmani. De prea multe ori am văzut pe acest forum creștin un spirit de excludere a „celuilalt” pe diverse motive: că-i ateu, că-i eretic, iar acum că a plecat din țară. Suntem mai săraci cu fiecare om pe care îl îndepărtăm. Raiul este cu atât mai fericit, bucuria din el este cu atât mai mare cu cât în el vor fi mai mulți oameni. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De exemplu, am o cunostiinta care a refuzat ani la randul sa lucreze in tara, pentru ca i se parea injositor sa fie vanzatoare. Acum sterge batranii la fund in Anglia. Spuneti si d-voastra ce e mai urat un job de vanzatoare, dar macar in tara ta, e mult mai curat si decent, fata de jobul pe care il are acum. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cu astfel de romani fitosi am eu o problema, ei dispretuiesc pe ceilalti, apoi merg in strainatate si poi devin si mai fitosi pentru ca ei sunt acolo si noi nu suntem buni pentru ei si mai au si tupeul sa dea lectii de acolo. |
|
||||
|
||||
![]()
N-ar trebui să ne tulbure orgoliile și disprețul altora, chiar dacă ne-ar fi adresat. Le aparține și îi nefericește. Iar dacă cineva are aceste scăderi, nu trebuie să le atribuim tuturor celor care au plecat.
|
|
|||
|
|||
![]()
Asa este. Cateodata ne iesim din pepeni si ne tulburam pentru te miri ce si ies la iveala lucruri vechi pe care am crezut ca le-am uitat.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cu adevarat, noi provocam razboiul. Nici mie nu-mi place, dar provocarile astea sunt greu de rabdat. Nu am un spirit razboinic si nu-mi doresc razboi. In afara de cele 2-3 postari mai acide nu am jignit pe nimeni niciodata. Se poate verifica. Pana acum eu nu am vazut pe forum spiritul acesta de excludere. Chiar am avut ceva remuscari ca sunt prima care atinge acest subiect sensibil. "M-am riscat" dar nu mi-e frica si nici rusine de ce am spus. Daca Admin-ul considera ca trebuie sa fiu banata nu comentez. Oricum e loc destul loc sub soarele raiului. Incapem cu totii. Raiul ne asteapta pe toti. |
|