Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.11.2014, 12:04:13
Corinusha's Avatar
Corinusha Corinusha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2009
Locație: Mures
Implicit

Am vazut cred, cu totii, si am simtit unii, daca nu toti pe pielea noastr ce lucruri mega bune a facut ponta ca prim ministru... taxe, accize, mariri de impozite... pe cand Iohanis...inca nu l-a vazut nimeni "in actiune" pentru toata tara.

Nu, nu zic ca ar fi mai bun, dar ponta stiu e a facut, si clar, pot sa ma gandesc ca nici pe viitor nu va fi mai bine, pe cand pe Iohanis asta as vrea sa vad ce poate/vrea sa faca. Desi in primul tur mi-am anulat votul, ca am votat 3 candidati, de data asta o sa votez pe bune. O sa votez contracandidatul lui Ponta. Si, pentru ca a iesit Iohanis, atunci cu atat mai bine. Mi-as dori sa aleg necunoscutul in detrimntul raului cunocut. Ce o fi, nu stiu. Bine nu va fi, ca...nu va fo fi, mai ales daca si el se va lasa manipulat de papusari care au manipulat si pana acum. Oricum presedintele e mai mult pus acolo sa fie, ca imgine, pt ca si aca o lege sau ceva e respinsa de trei ori de presedinte, a patra oara se impune fara sa mai treaca pe la el, asa ca nu tot timpul cuvantul presedintelui final. Sa nu uitam e deputati si senatori, cel care fac cu adevarat jocurile in Romania.
Daruieste si vei primi la randul tau.
Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata.
Vechi 10.11.2014, 12:09:23
Florinvs Florinvs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.12.2012
Locație: Husi, judetul Vaslui
Religia: Ortodox
Implicit

Da- presedintele are mai mult atributii in politica externa (de asta as fi vrut sa vad ce proiecte au cei doi in politica externa), si mai putin pe parte strict economica ori legislativa.
Vechi 10.11.2014, 12:14:29
Corinusha's Avatar
Corinusha Corinusha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2009
Locație: Mures
Implicit

sincer, la noi tare ar trebui sa se intample o minune SI pe partea de politica interna, Ca e dezastru. Si daca politica interna e dezastru nu stiu cat de mult ajuta partea de politica externa. E doar parerea mea, total neavizata. Dar, consider ca de undeva trebuie inceput, si, ma ales, consider ca trebuie inceput cu "gradinadin spatele curtii".
Daruieste si vei primi la randul tau.
Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata.
Vechi 10.11.2014, 12:42:42
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florinvs Vezi mesajul
Da- presedintele are mai mult atributii in politica externa (de asta as fi vrut sa vad ce proiecte au cei doi in politica externa), si mai putin pe parte strict economica ori legislativa.
Are si legislativ pt ca poate sa numeasca procurori care sa il favorizeze.Bineinteles cand le expira mandatul.
Vechi 10.11.2014, 12:59:05
Florinvs Florinvs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.12.2012
Locație: Husi, judetul Vaslui
Implicit

aici ar trebui schimbata legislatia astfel incat numirea procurorilor sa nu se mai faca si de presedinte, ci numai de CSM.

Apoi aceasta situatie cu imunitatea mi se pare o mare porcarie- nimeni nu trebuie sa beneficieze de imunitate in fata legii! Atat presedintele, cat si membri guvernului, parlamentarii, consilierii judeteni sau locali, primarii, trebuie sa fie obligati prin lege sa se prezinte neconditionat in fata instantelor de judecata, atunci când sunt citati.
Vechi 10.11.2014, 13:30:18
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Nici nu exista imunitate, nu va mai luati dupa toti desteptii. Doar presedintele are imunitate totala.

Asa zisa imunitate a celorlalti se refera la alte masuri, ca de exemplu arestarea preventiva. Dar la noi cam asta inseamna justitie, il bagam la beci pe unul 30 de zile si-l filmam cu catusele la maini ca sa-l vada poporul votant pe corupt.

Nu impiedica nimeni anchetarea si trimiterea oricui in judecata. Dar e mai greu sa intelegi asta cand ai creierul infierbantat si cand vezi corupti doar intr-o parte.
Subiect închis