![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
.......:) Pare.
Last edited by Ioan_Cezar; 10.11.2014 at 01:52:58. |
|
||||
|
||||
![]()
Bine zis Iuliu!
|
||||
|
||||
![]()
Bilețele distribuite credinciosilor care au fost sâmbătă la mănăstirea Cozia.
![]() Icoane cu pr. Arsenie Boca asociate cu Victor Ponta: ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
1. Acel bilețel putea fi scris de oricine.
Discernământul nostru ortodox ar trebui să ne îndemne la puțină reținere la a colporta astfel de știri. 2. Acea poză nu e icoană. P.S. Nu simpatizez cu nici unul dintre cei doi rămași în cursa prezidențială. Ba pot zice că-s cele mai proaste soluții posibile.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Mă refer la poza lui Arsenie Boca. Nefiind sfânt, poza lui nu e icoană. E doar o poză.
În rest... Cum zici tu, fiecare are ideile și adevărul lui. Pace și spor la votat! Oricum nu va fi bine.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Viata lui personala intemeiata pe minciuna ,interese ,lipsa de caracter ,spune totul. Mai deunazi afirma ca in Romania nu exista gaze de sist.Suntem pe locul 3 in Europa ,si informatiile nu vin din tara . Faptele vorbesc. Iar faptul ca Iohannis e neamt nu e un argument impotriva lui.Romania Mare s-a facut cand averam un rege neamt.E neamt trait ,crescut in Romania. Daca vrem sa avem un conducator mincinos sa stam acasa. |
|
|||
|
|||
![]()
Uitati-va si voi. Apare o chestie pe fb distribuita de cuviosul Sabin Gherman, crestin ortodox model si patriot roman (cum naiba or veni toate chestiile astea de la Cluj, nu stiu :) ) . Si bineinteles ca face peste 5000 de share-uri si lumea se inghesuie sa-i injure pe "barbosii astia nesatui". Si azi e preluata si de Adevarul, probabil si de alte ziare.
Si crestinul ortodox roman votant Iohannis ce face ? Intra si el in hora, distribuie si el, adica sigur e adevarat, a auzit el ca asa e sau daca nu a auzit simte el ca asa e. Mai important decat victoria este felul in care castigi. Parerea mea. Asa ca nu mai distribuiti toate mizeriile. Le faceti jocul inamicilor bisericii. Si in plus ii indepartati si pe oamenii care au mai mult de un neuron, ii faceti rau tocmai celui pe care vreti sa-l ajutati sa iasa presedinte. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Persoane aflate in manastire care au fost puse sa imparta aceste certificate ,nu neaparat practicanti ortodocsi. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vorba unuia, daca maine ati vedea un bilet scris in maghiara in care dl Iohannis multumeste radicalilor maghiari pentru sustinere si ii asigura ca ii va sprijini, si distribuitorul v-ar spune ca l-a primit la Baile Tusnad ? Sau intr-o brutarie atunci cand a cerut o paine in limba romana si aia l-au scos in suturi afara ? ![]() Chiar inghitim si distribuim orice mizerie doar pentru ca ne imaginam noi ca asa il ajutam pe unul sau altul sa castige ? |
|