Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.11.2014, 00:52:12
Ioan_Cezar Ioan_Cezar is offline
Banned

Data înregistrării: 17.06.2014
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mosh-Neagu Vezi mesajul
"Cetateanul turmentat", pare a fi mai lucid decat toti in piesa lui Caragiale...
.......:) Pare.

Last edited by Ioan_Cezar; 10.11.2014 at 01:52:58.
Vechi 10.11.2014, 06:39:15
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Bine zis Iuliu!
Vechi 10.11.2014, 07:16:58
tabitha's Avatar
tabitha tabitha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.04.2011
Locație: usa
Thumbs down mizeriile propagandistice ale lui Ponta

Bilețele distribuite credinciosilor care au fost sâmbătă la mănăstirea Cozia.

Icoane cu pr. Arsenie Boca asociate cu Victor Ponta:

Vechi 10.11.2014, 08:05:35
DragosP's Avatar
Senior Member

Implicit

1. Acel bilețel putea fi scris de oricine.
Discernământul nostru ortodox ar trebui să ne îndemne la puțină reținere la a colporta astfel de știri.
2. Acea poză nu e icoană.

P.S. Nu simpatizez cu nici unul dintre cei doi rămași în cursa prezidențială.
Ba pot zice că-s cele mai proaste soluții posibile.
Vechi 10.11.2014, 08:10:17
tabitha's Avatar
tabitha tabitha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.04.2011
Locație: usa
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Discernământul nostru ortodox ar trebui să ne îndemne la puțină reținere la a colporta astfel de știri.
Hai să fim seriosi !! Cine are interesul să-l promoveze pe Ponta în masă - altul decât aparatul său propagandistic.

Citat:
Este reversul icoanei. Hello?! time to wake up :)
Vechi 10.11.2014, 11:29:14
DragosP's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirela.t Vezi mesajul
Este reversul icoanei. Hello?! time to wake up :)
Mă refer la poza lui Arsenie Boca. Nefiind sfânt, poza lui nu e icoană. E doar o poză.
În rest... Cum zici tu, fiecare are ideile și adevărul lui.
Pace și spor la votat! Oricum nu va fi bine.
Vechi 10.11.2014, 09:52:21
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul

P.S. Nu simpatizez cu nici unul dintre cei doi rămași în cursa prezidențială.
Ba pot zice că-s cele mai proaste soluții posibile.
Tocmai discernamantul ortodox ar trebui sa ne dea de inteles cu cine avem de-a face cand ne gandim la Ponta.
Viata lui personala intemeiata pe minciuna ,interese ,lipsa de caracter ,spune totul.
Mai deunazi afirma ca in Romania nu exista gaze de sist.Suntem pe locul 3 in Europa ,si informatiile nu vin din tara .
Faptele vorbesc.
Iar faptul ca Iohannis e neamt nu e un argument impotriva lui.Romania Mare s-a facut cand averam un rege neamt.E neamt trait ,crescut in Romania.
Daca vrem sa avem un conducator mincinos sa stam acasa.
Vechi 10.11.2014, 10:59:18
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Uitati-va si voi. Apare o chestie pe fb distribuita de cuviosul Sabin Gherman, crestin ortodox model si patriot roman (cum naiba or veni toate chestiile astea de la Cluj, nu stiu :) ) . Si bineinteles ca face peste 5000 de share-uri si lumea se inghesuie sa-i injure pe "barbosii astia nesatui". Si azi e preluata si de Adevarul, probabil si de alte ziare.

Si crestinul ortodox roman votant Iohannis ce face ? Intra si el in hora, distribuie si el, adica sigur e adevarat, a auzit el ca asa e sau daca nu a auzit simte el ca asa e.

Mai important decat victoria este felul in care castigi. Parerea mea. Asa ca nu mai distribuiti toate mizeriile. Le faceti jocul inamicilor bisericii. Si in plus ii indepartati si pe oamenii care au mai mult de un neuron, ii faceti rau tocmai celui pe care vreti sa-l ajutati sa iasa presedinte.
Vechi 10.11.2014, 11:14:04
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Uitati-va si voi. Apare o chestie pe fb distribuita de cuviosul Sabin Gherman, crestin ortodox model si patriot roman (cum naiba or veni toate chestiile astea de la Cluj, nu stiu :) ) . Si bineinteles ca face peste 5000 de share-uri si lumea se inghesuie sa-i injure pe "barbosii astia nesatui". Si azi e preluata si de Adevarul, probabil si de alte ziare.

Si crestinul ortodox roman votant Iohannis ce face ? Intra si el in hora, distribuie si el, adica sigur e adevarat, a auzit el ca asa e sau daca nu a auzit simte el ca asa e.

Mai important decat victoria este felul in care castigi. Parerea mea. Asa ca nu mai distribuiti toate mizeriile. Le faceti jocul inamicilor bisericii. Si in plus ii indepartati si pe oamenii care au mai mult de un neuron, ii faceti rau tocmai celui pe care vreti sa-l ajutati sa iasa presedinte.
Cine a distribuit ?
Persoane aflate in manastire care au fost puse sa imparta aceste certificate ,nu neaparat practicanti ortodocsi.
Vechi 10.11.2014, 11:24:19
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anita Vezi mesajul
Cine a distribuit ?
Persoane aflate in manastire care au fost puse sa imparta aceste certificate ,nu neaparat practicanti ortodocsi.
De unde stiti doamna asta ? Ati fost acolo sau il credeti pe cuvant pe cuviosul Sabin Gherman ? Sau simtiti ca e adevarat ? Poate a facut un ateu antipesedist un bilet, s-a pozat cu el in mana si gata. - impusca doi iepuri dintr-un foc.

Vorba unuia, daca maine ati vedea un bilet scris in maghiara in care dl Iohannis multumeste radicalilor maghiari pentru sustinere si ii asigura ca ii va sprijini, si distribuitorul v-ar spune ca l-a primit la Baile Tusnad ? Sau intr-o brutarie atunci cand a cerut o paine in limba romana si aia l-au scos in suturi afara ?

Chiar inghitim si distribuim orice mizerie doar pentru ca ne imaginam noi ca asa il ajutam pe unul sau altul sa castige ?
Subiect închis