![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Vai de intrepretarea ta de analfabet stiintific. Acum se intelege de ce oameni ca tine care nu au legatura nici cu stiinta nici cu credinta se baga si ei ca musca-n oala pe acest forum ...
|
|
|
|||
|
|||
|
Iar imi pare rau, dar faptul ca tu insinuezi ca stelele nu-si emana propria lumina este ceva ce nici creationistii (pamantului tanar) nu afirma.
Last edited by abaaaabbbb63; 02.11.2014 at 13:46:31. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Eu am afirmat ca fara Soare nu poti vedea cerul instelat, unde nu pricepi ? Ia arata tu un link cu o prezentare "stiintifica" de unde sa rezulte ca se pot vedea stelele (care au lumina proprie) pe cer daca nu ar exista Soarele. Hai sa te vedem cat de "informat" esti ... Last edited by AlbertX; 02.11.2014 at 13:54:31. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Uite un articol despre cum poti vedea stele. Nu crezi ca vezi vreo mentiune a soarelui in modul in care spui tu. De altfel, ce legatura ar avea lumina soarelui cu lumina emanata de alte stele? Cred ca tu esti cel ce ar trebui sa explici cum ca daca iei soarele, nu mai vezi nimic. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Daca tu atata lucru nu poti intelege ... ce pretentii poti avea ? Aia e "stiinta" la care te inchini tu, esti atat de penibil ! Ce stele ai putea vedea tu pe cer, daca nu ar exista Soarele ? Faci un exericitiu de imaginatie ? Ia sa te vad, cum experimentezi ? |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ba chiar as putea sa vad mai bine stelele, din moment ce nu mai exista nimic care sa le estompeze. |
|
|