![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Daca tu ai alta credinta, de ex. in extraterestri, in transmigrare, in spatii multidimensionale ... ai vazut tu sa te atace careva ? Ati vazut voi la televizor reportaje in care sa se atace islamul, budismul sau orice alta credinta ? De ce este atacat cu atata inversunare strict crestinismul, stie cineva ? Last edited by AlbertX; 29.10.2014 at 13:45:23. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Budismul mult mai putin, pentru ca ei nu afirma nimic despre lumea naturala, mai ales care sa fie in contradictie cu realitatea observata. Nici crestinismul n-ar fi criticat daca nu ar fi unele persoane care iau Biblia literal. Crestinismul conservator este contestat. Altceva nu. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Si DRACU gandeste EXACT la fel ! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Sa stii ca si evanghelicii, si multe alte ramuri are crestinismului cred si impun ideea gresita a unui vechi de cateva mii de ani. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ai boala mare pe ortodocsi, asa-i ? Doar ortodocsii astia iti cam dau peste cap "planurile" in rest ai rezolvat. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
N-am boala pe ortodocsi. Am fost crescut ortodox, am traditii ortodoxe, familie ortodoxa. Tot ce critic la ortodocsi este interpretarea literala a vechiului testament, mai ales geneza. Atat. Sunt curios ce fel de "planuri" crezi ca am. |
|
|
|||
|
|||
|
Ai fost si tu o data sincer si acum retractezi ... Eu sunt deja lamurit in legatura cu tine.
|
|
|