![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu poți acuza pe cineva că s-a depărtat de învățătura Bisericii când tu ai dovedit că nu cunoști această învățătură. Nu mai vorbim de faptul că nici nu realizezi pe cine acuzi. E clar că nu prea pricepi cine s-a depărtat de învățătura Bisericii și promovează idei sectare.
|
|
|||
|
|||
![]()
Asta am spus si eu ,sunt mijloace si fara ele nu se poate sa scapam de patimi.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei." Vezi ca aici nu se refera numai la semn pe mana sau frunte ci spune si de cei care au nr.fiarei . Last edited by anita; 22.10.2014 at 10:02:55. |
|
|||
|
|||
![]()
Ce este vesnicia in comparatie cu viata asta vremelnica?
O putem pierde atat de usor. Cei nelamuriti intrebati mai bine duhovnicul ,ca sa nu fie prilej de sminteala Macar la Judecata raspunde altcineva. Mie duhovnicul nu mi-a impus ,nu mi-a spus ce sa fac ,mi-a zis ce a facut el. |
|
|||
|
|||
![]()
Au aparut destule carti in care se prezinta clar problema cipurilor. Asa cum era de asteptat, exista formatori de opinie peste tot care ne umilesc pe noi, cei care le refuzam. Nu suntem pe aceeasi parte a baricadei, deci nu tinem seama de parerile lor si gata.
Cum sa indrzneasca cineva sa ne acuze ca suntem sectari pentru refuzam cardurile cu cipuri? Bietii de ei sunt de plans, caci slujesc cu daruire necuratului! Ajuta-i, Doamne, sa fie sfinti cum stii si cum poti! In Apocalipsa scrie cumva sa ne insemnam cu 666? |
|
|||
|
|||
![]()
http://www.dailymail.co.uk/news/arti...l-records.html
Forget your credit card details, hackers make 10 times more money from stealing your medical records – and they’re easier to get as hospitals' cyber security is so poor
[COLOR=#000000] ita detaliile cardului de credit, hackerii face de 10 ori mai mulți bani de la furtul înregistrările dumneavoastră medicale - și acestea sunt ușor pentru a obține ca securitatea cibernetică spitale este atât de săracă Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/arti...#ixzz3GrQ6gDIH Follow us: @MailOnline on Twitter | DailyMail on Facebook [/COLOR] Spitalele si furnizorii de asistenta medicala sunt "ținte ușoare" Potrivit experților Hackerii face de zece ori mai mult decât de vânzare fișe medicale carduri de credit Hackerii chinezi au furat recent 4,5 milioane de fișe medicale de la firma de brevet Hackerii pot fura de mii de dolari, înainte de nereguli sunt reperat Citește mai mult: http://www.dailymail.co.uk/news/arti...#ixzz3GrQ6gDIH Urmați-ne: MailOnline pe Twitter | Dailymail pe Facebook |
|
|||
|
|||
![]()
Imi cer scuze, nu pot sa editez comentariul anterior.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ei, asta e altceva. Faptul ca aceste carduri ar putea avea un potential punct slab este alta discutie care nu are legatura cu apocalipsa. Dar nu stim nimic despre sistemul folosit de acest card, cat de securizat este, sau criptarea lui. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Poate i-ar fi de folos să știe și alte păreri (vezi pr. Rafail Noica, pr. Mihoc și Arhim Daniil). Sunt tare curios care va fi poziția lui după ce ascultă/citește părerea lor în legătură cu acest subiect. |
|