Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Din Vechiul Testament
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.09.2014, 20:10:49
Ioan_Cezar Ioan_Cezar is offline
Banned

Data înregistrării: 17.06.2014
Religia: Ortodox
Implicit

Nu prea admiți că uneori o dai în bară, așa-i? ...:)
Cred că omiți un lucru: bara e foarte aproape de gol și, dacă îți corectezi numai un pic execuția, poți deveni chiar golgeter! La o adică merge de minune și bară-gol. Dar să dai în bară și să susții că ai dat gol... hîm... parcă ceva nu e-n regulă...
Deci ca să devii golgeter trebuie pentru început să faci distincția dintre lemnul bării și plasa dintre bări......:)

P.S. Colegul nostru vrea să cunoască cerul stînd cu mâna la ochi. Și e nemulțumit că nu vede nimic și ne reproșează nouă că mințim, că nu se potrivește etc. Să dea mai întâi mâna jos de pe ochi și apoi va vedea singur ce e de văzut.
Metoda lui de cunoaștere e inadecvată studiului biblic. Îi trebe un alt instrument, o altă lentilă, altă erminie. Sau poate nu privește prin fereastra potrivită, știu și eu...
Reply With Quote
Vechi 14.09.2014, 20:25:19
oaie_cugetatoare oaie_cugetatoare is offline
Banned

Data înregistrării: 31.03.2014
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ioan_Cezar Vezi mesajul
Nu prea admiți că uneori o dai în bară, așa-i? ...:)
Eu doar am expus mecanismele cititului.Restul, fiecare intelege ce doreste.
Citat:
Cred că omiți un lucru: bara e foarte aproape de gol și, dacă îți corectezi numai un pic execuția, poți deveni chiar golgeter! La o adică merge de minune și bară-gol. Dar să dai în bară și să susții că ai dat gol... hîm... parcă ceva nu e-n regulă...
Deci ca să devii golgeter trebuie pentru început să faci distincția dintre lemnul bării și plasa dintre bări......:)
Un avantaj il constituie faptul ca atunci cand executi lovituri de la 11 metri
probabilitatea de a lovi bara este extrem de redusa.
De ce sa te chinui sa dai gol din diferite scheme, cand poti sa executi lovituri
de la 11 metrii.Il las pe adversar sa faca fault in careu, si apoi execut lovitura de la 11 metri.Golul este asigurat.Il bat pe adversar cu propriile arme.

Citat:
P.S. Colegul nostru vrea să cunoască cerul stînd cu mâna la ochi.
Citat:
Metoda lui de cunoaștere e inadecvată studiului biblic. Îi trebe un alt instrument, o altă lentilă, altă erminie. Sau poate nu privește prin fereastra potrivită, știu și eu...
Daca topicul evolueaza, o sa vezi mai tarziu ca al nostru "coleg" nu vrea
sa cunoasca cerul.Nici nu-l interseaza acest lucru.Pe el il intereseaza...alte
chestii.O sa vezi pe masura ce evolueaza topicul(daca va evolua) ca scopul
lui nu este cel declarat.
Reply With Quote
Vechi 14.09.2014, 20:43:35
Ioan_Cezar Ioan_Cezar is offline
Banned

Data înregistrării: 17.06.2014
Implicit

Mda.... De obicei așa e, puțini vor să se folosească de discuțiile de pe forum, din păcate...
Dar eu pariez ca de obicei (în ciuda procentului de 1% șanse pe care mi-l rezerv din start) că ar putea să își lărgească orizontul cugetării. Doar să aibă nițică bunăvoință iar noi (adică eu, mai întâi) să nu ne enervăm prea devreme sau/și prea tare....:)

Frumos ar fi să descoperim împreună, cu prilejul acestor discuții, că lucrurile nu sunt ceea ce credem deocamdată. Noi am crezut cândva ca și el acum, iar pentru aceasta nu ar trebui să ne pierdem cumpătul ci să îi arătăm cum am descoperit o lume nouă... Faptul că eu nu mai sunt azi ateu sau agnostic nu mi se datorează, ci este un dar pentru care nici nu știu cum să fiu recunoscător. Căci ce poate oferi omul în schimb pentru că a fost mort și a fost înviat de Hristos? Iar pentru că noi toți am fost înviați de Hristos PRIN oameni (preotul, alți oameni credincioși, sfinții etc.) poate că o formă de recunoștință ar fi și aceasta: să pariem că danyel va folosi discuțiile de aici, iar nu că se va plictisi de ocazie... Caz în care am fi și noi responsabili de asta, nu doar danyel...
Reply With Quote
Răspunde